Muistatko tätä? Erikoinen musta Jaffa tekee paluun

musta jaffa
Hartwall

Hartwall tuo takaisin markkinoille vuosina 2004-2005 myydyn mustan Jaffan.

Viime vuosina kauppojen hyllyille on ilmestynyt useita, niin sanottuja retrotuotteita, joita eri valmistajat ovat palauttaneet myyntiin vuosien tauon jälkeen. Makeistenystävät ovat saaneet nauttia muun muassa Fazerin Merkkareiden sekä Cloetan Hopea Toffeen paluusta.

Tällä kertaa kuluttajien toiveisiin vastaa virvoitusjuomavalmistaja Hartwall, joka palauttaa markkinoille vuosina 2004 ja 2005 myydyn mustanvärisen Hartwall Jaffa Musta Appelsiinin. Hartwallin mukaan hedelmäinen juoma maistuu appelsiinilta, mutta on maultaan hieman perinteistä Jaffa Appelsiinia makeampi.

Kuinka paljon valikoimista poistuneen tuotteen pitää sitten kerätä kuluttajilta palautetta, ennen kuin se palautetaan myyntiin?

– Ei siihen ole olemassa mitään tarkkaa sääntöä. Mutta seuraamme kyllä aktiivisesti kuluttajillta tullutta palautetta ja jos huomaamme jonkun vanhan tuotteen kiinnostavan erityisen paljon, niin voimme tuoda sen takaisin. Mustasta Jaffasta on tullut erityisen paljon paluutoiveita vuosittain , Hartwall Jaffan tuotepäällikkö Karita Taura kertoo Makuja-sivustolle.

Musta Jaffa palaa kauppoihin lähes kymmenen vuoden tauon jälkeen syyskuun alussa.

MTV LIFESTYLE

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja