Mainos

MTV testasi Kauniaisten ennennäkemättömän "pömpelin" – automaattipizza valmistuu kolmessa minuutissa, ja tältä se maistuu!

Kauniaisiin on avattu Suomen ensimmäinen pizza-automaatti. MTV:n toimittaja kävi paikan päällä koeajamassa ennennäkemättömän pömpelin. Miltä maistui kolmen minuutin automaattipizza?

Kauniaisissa pääsee nyt herkuttelemaan "automaattisella artesaanipizzalla". Kunnan katukuvaan on nimittäin ilmestynyt kioskia muistuttava pömpeli, josta voi ostaa pizzaa ilman ihmiskontaktia – siis pizza-automaatista.

Pizza-automaatista kerrottiin tammikuun alussa Kaunaisten paikallislehden KaunisGrani.fi:n sivuilla. Konseptin takana on Ranskasta Suomeen muuttanut Alex Benjamin. Hän sai idean automaatista lomaillessaan perheensä kanssa Ranskan Bretagnessa.

– Olimme nälkäisiä ja etsimme epätoivoisesti ruokapaikkaa. Sattui olemaan Ranskan kansallispäivä ja kaikki ravintolat suljettu. Googlen karttahaku opasti meidät hiljaiselle parkkipaikalle, jonka reunalla nökötti yksinäisen näköinen pizza-automaatti. Nälkä siivitti kokeiluhalua, vaikka alkuun epäilimme, millaista laatua automaatti tarjoa, Benjamin kertoo KaunisGrani-sivustolla.

Pizzojen maku ja laatu yllätti perheen positiivisesti. Siitä se idea sitten lähti ja nyt Kauniaisissa toimii vastaavanlainen konsepti. 

MTV testasi Kauniaisten pizza-automaatin

MTV:n toimittaja Jere Silfstén jalkautui keskiviikkona Kauniaisiin ja kävi koeajamassa vasta-avatun pizza-automaatin. Automaatilla omaa vuoroaan odotti myös paikallinen asukas Pekka. 

– Aika paljon keskustelua on puskaradiossa ollut sosiaalisessa mediassa. Taisi paikallislehtikin jutun tehdä. Pömpeli on ollut odottamassa tässä muutaman viikon, joten on kiinnittänyt huomiota, Pekka kertasi tunnelmia. 

MTV Uutisten saapuessa automaatille pömpeliin oli neljän asiakkaan jono. Pizzaa ei siis välttämättä ihan saa kolmessa minuutissa, jos osuu paikalle ruuhka-aikaan. Pizzojen hinnat vaihtelevat 9 ja 14 euron välillä, täytteistä riippuen.

Mutta miten pizza-automaatti sitten toimii? Entä miltä maistuu kolmen minuutin automaattipizza? Katso videolta!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja