MTV lanseeraa yhteistyössä Adlibris-konsernin kanssa uuden keittiö- ja leivontatarvikkeisiin erikoistuneen makujakauppa.fi-sivuston

makujakauppa1
Makujakauppa.fi on verkkokauppa, josta ruoanlaitosta ja leivonnasta kiinnostuneet löytävät tuotteita keittiöön ja ruoanlaittoon.

MTV lanseeraa yhteistyössä Pohjoismaiden johtavan verkkokauppatoimija Adlibris-konsernin kanssa makujakauppa.fi-sivuston, jonka tavoitteena on edelläkävijyys ruoanlaitto-, leivonta- ja kattaustuotteiden verkkokauppana Suomen markkinoilla.

Makujakauppa.fi on verkkokauppa, josta ruonlaitosta ja leivonnasta kiinnostuneet löytävät tuotteita keittiöön, ruoanlaittoon, leivontaan ja kattaukseen.

– Makujakauppa.fi täydentää mielenkiintoisella tavalla MTV:n ruokaan liittyvän reseptiikka-, video- ja artikkelikattauksen. Kohtaamme ruuasta kiinnostuneet katsojat nyt myös asiakkaina makujakauppa.fi:ssä. Yhteistyö Adlibriksen kanssa on sujunut erittäin hyvin ja tulemme myös jatkossa katsomaan yhteispohjoismaisia yhteistyömahdollisuuksia konsernimme sisältä, sanoo MTV:n digitaalisen liiketoiminnan suunnittelujohtaja Pasi Raassina.

Makujakauppa.fi tarjoaa laajan valikoiman tunnettuja tuotemerkkejä, kuten Fiskars, Iittala, Marimekko, Eva Solo, Victorinox, Stelton, House Doctor, Electrolux, Jamie Oliver, Sodastream ja Dualit kilpailukykyiseen hintaan.

– Kökets Favoriter, makujakauppa.fi:n ruotsalainen sisarsivusto avattiin kaksi vuotta sitten. Alalla on Suomessa tällä hetkellä hyvin vähän kilpailua ja tämän vuoksi näemmekin kokeneena verkkokaupan toimijana suuren mahdollisuuden soveltaa toimivaksi havaittu konsepti markkinoiden houkuttelevimmalla keittiö- ja leivontatarviketuotetarjonnalla nyt Suomessa, toteaa Kökets Favoriterin toimitusjohtaja Sofia Söderqvist.  

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!