"Mojito on nyt kova sana" – tee itse raikas versio trendidrinkistä!

shutterstock_200643533
Shutterstock

Mojitot ovat nyt erityisen trendikkäitä drinkkejä, joita voi tuunata monipuolisesti kotioloissakin. Kokeile raikkaan raparperimojiton reseptiä!

Altia Akatemian valmentaja ja baarimestari Mikael Karttunen suosittelee rohkeasti kokeilemaan raikasta raparperimojitoa. Tuunatulla klassikkoreseptillä perinteiseen mojiton makuun saadaan mukavasti twistiä.

– Mojito on nyt kova sana, niin miksei voisi kokeille tehdä raparperimojitoa? Laita juomaan pelkästään raparperia, minttua ja haluamaasi alkoholia, äläkä välttämättä limeä lainkaan, Karttunen neuvoo.

– Gini sopii raparperin kanssa tosi hyvin! Karttunen vinkkaa.

VINKKI! Karttunen vinkkaa kokeilemaan raparperimojiton "pidentäjänä" eli laimentajana marjaista makuvettä. Marjojen maku tuo juomaan mielenkiintoisen twistin raparperin kanssa

 

Raparperimojito

Raparperia
Minttua
Rommia tai giniä
Sokeria maun mukaan
Kivennäisvettä tai makuvettä

Murskaa raparperi ja minttu, lisää joukkoon alkoholi. Mausta juoma maun mukaan sokerilla ja baaritermein "pidennä" eli laimenna juoma kivennäisvedellä tai makuvedellä. Sekoita huolellisesti.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat