Mitä ihmettä tämä mies teki pizzerian hormissa? – "Ei tällaista näe joka päivä"

Mies löytyi pizzerian uunin hormista:"Ei tällaista näe joka päivä" 1:37 Mies löytyi pizzerian uunin hormista:"Ei tällaista näe joka päivä"
Mies löytyi pizzerian uunin hormista: "Ei tällaista näe joka päivä"

Työntekijät saapuivat töihin pizzeriaan, mutta kohtasivatkin hyvin erikoisen tilanteen.

Kesäisenä tiistaiaamuna amerikkalaisen kauppakeskuksen työntekijöitä odotti erikoinen tilanne. Työntekijät saapuivat töihin pizzeriaan Atlantassa, Georgiassa, mutta paikalla olikin jo joku, kertoo CNN.

Tulivat töihin ja kuulivat avunhuutoja

– En todellakaan odottanut tätä, Brittany Davis myöntää.

Armeijan rekrytoija Davis työskentelee pizzerian naapurissa, kertoo AP. Töihin saavuttuaan hän havaitsi, ettei kaikki ole kohdallaan.

– Minä ja toinen rekrytoija kuulimme jonkun huutavan apua. Kävimme ulkonakin katsomassa, onko joku katolla, Davis kuvaa.

Silloin naapuripizzerian työntekijä kertoi kuulleensa saman huudon; se vaikutti tulevan uunin ilmanpoistokanavasta. Davis meni tutkimaan asiaa.

Mies oli jäänyt jumiin hormiin

Kävi ilmi, että pizzerian uunin yläpuolella hormissa on mies; hän oli ilmeisesti tullut sisään rakennukseen katolla olleen tuuletusluukun kautta. Luukku kuitenkin vei  ilmanpoistokanavaan suoraan pizzerian uunin yläpuolelle.

– Mies sanoi, ettei saa henkeä ja että kärsii paniikkikohtauksesta. Tietenkin olin heti huolissani hänestä, Davis sanoo.

"Melko epätavallista, ei tällaista näe joka päivä"

Davis soitti hätänumeroon. Sekä poliisi että palokunta saapuivat hoitamaan erikoista tilannetta.

– Melko epätavallista, ei tällaista näe joka päivä, kapteeni Jaeson Daniels palopelastusyksiköstä muotoilee.

Jutun alussa olevalla videolla näkyy, miten ilmanvaihtohormia leikataan auki. Tila, johon mies oli jumiutunut, oli hyvin kapea. Daniels kertookin olevansa iloinen siitä, että pelastusyksikössä oli runsaasti erilaisia työkaluja, joita kokeilla. Näin mies saatiin leikattua ulos turvallisesti. Poliisi otti miehen haltuunsa tapauksen jälkeen.

Vietiin sairaalaan tarkistettavaksi

Mies kertoi kärsivänsä kuivumisesta sekä kitkan aiheuttamista polttamista, joita oli saanut ihoonsa liukuessaan alas hormia. Mies vietiin sairaalaan tarkistettavaksi. Mutta miksi hän ylipäätään löytyi hormista?

– Mielestäni se on aika selvää, Daniels uskoo.

Miehen uskotaan olleen murtohommissa. Virallista tietoa aiheesta ei kuitenkaan ole annettu.

– Hän ei antanut lausuntoa siitä, mitä oikein oli tekemässä, mutta mielestäni se on itsestään selvää. Annamme poliisin selvittää asian.

Uuni täytyy tapauksen jälkeen korjata, joten ravintola joutui sulkemaan ovensa hetkeksi.

Katso myös: Yrittäjä keksi nerokkaan "paperilappuansan" – luksusruokavarkaudet loppuivat kuin seinään Ranskassa:

Lähteet: CNN, Apnews.com

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat