Mozzarellaa, kinkkua, ananasta, salamia ja pepperonia. Nämä täytteet maistuvat suomalaisille pakastepizzoissa.
Yksi suomalaisten suosikkipakastepizzoista on kasvispizza. Ristorante-sarjan Pizza Mozzarella yltää hurjaan, yli miljoonan kappaleen vuosimyyntiin.
– Dr. Oetker Ristorante-pizzoja myydään vuosittain reilut viisi miljoonaa kappaletta Suomessa, menevintä mozzarella-makua yksistään yli miljoona kappaletta, kertoo Dr. Oetker Suomen myyntipäällikkö Mervi Pennanen.
Suosikit:
Dr. Oetker: Ristorante Pizza Mozzarella
Grandiosa: Grandiosa Superiore for Meat Lovers
Apetit: Hawaii Twin & Papa Dennis Rafkin Hawaii
Rainbow: Salami
Lidl: Salami ja kinkku
– Ristorante-sarja on täysin ylivoimainen sekä myynnin volyymissa että arvossa mitattuna.
Mozzarellan jälkeen Ristorante-pizzoista seuraavaksi suosituimmat ovat Salame, Hawaii, Tonno, Salame Mozzarella Pesto sekä Vegetale. Yhteensä Ristorante-pizzaperheestä löytyy 18 erilaista makuvaihtoehtoa.




