Mikä on tämän suomalaisille tutun Fazerin karkkipussin oikea nimi? Yllättävän moni vastaa väärin

Toffifee-joulutortut – suklaan ja toffeen täydellinen yhdistelmä tortussa on uusi jouluhitti 0:30 Toffifee-joulutortut – suklaan ja toffeen täydellinen yhdistelmä tortussa on uusi jouluhitti

Tiedätkö sinä, mikä kuvassa näkyvä tuttu karkkipussi on nimeltään? Oletko aivan varma vastauksestasi? 

Videolla: Näin teet suositut Toffifee-joulutortut!

Sosiaalisessa mediassa kohistiin jo vuonna 2017 tunnetun suomalaisen karkkipussin nimestä. Tuolloin Äitylit-ryhmään ladattiin kuva Fazerin karkkipussista, jonka nimi oli peitetty puoliksi.

Ryhmään ladatun kuvan yhteydessä esitettiin yksinkertainen kysymys: onko tämän karkkipussin nimi Fazerin Parhaat vai Fazerin Parhain? Ensimmäinen vaihtoehto, Fazerin Parhaat keräsi nopeasti satoja tykkäyksiä.

Totuus kuitenkin on, että karkkipussin nimi on Fazerin Parhain. Moni hämmästyi kuultuaan oikean vastauksen. Yllätyitkö sinäkin?

Karkkipussi ollut myynnissä vuodesta 1935

Fazerin Parhain on makeisyhtiö Fazerin klassikkopussi, joka on pysynyt markkinoilla vuosikymmenestä toiseen. Sen sisältö on hieman vaihdellut vuosikymmenten kuluessa. Alun perin pussi tuli myyntiin vuonna 1935 nimellä Extra Prima. Karkit olivat tuolloin kääreettömiä. Fazerin Parhaat -nimellä karkkipussia ei kuitenkaan koskaan ole myyty.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.