Mikä on tämän tutun Fazerin karkkipussin nimi? Yllättävän moni vastaa väärin

Fazerin Parhaat vai parhain
Fazerin Parhaat vai Fazerin Parhain? MTV

Tiedätkö sinä, mikä tämä kuvassa näkyvä tuttu karkkipussi on nimeltään? Oletko aivan varma vastauksestasi?

Facebookin suositussa Äitylit-ryhmässä kohistiin viikonloppuna tunnetun suomalaisen karkkipussin nimestä. Ryhmän jäsen latasi sivuille kuvan Fazerin karkkipussista, jonka nimi oli peitetty puoliksi.

Kuvan yhteyteen nainen laittoi yksinkertaisen kysymyksen: Kumman niminen tämä karkkipussi on mielestäsi, Fazerin Parhaat vai Fazerin Parhain? Ensimmäinen vaihtoehto, Fazerin Parhaat keräsi nopeasti satoja tykkäyksiä.

Totuus kuitenkin on, että karkkipussin nimi on...Fazerin Parhain. Yllätyitkö?

– Se on parhaaaaaaaat, on on on on! Oli pakko googlaa ja voin kertoo et järkytyin, eräs Äitylit-ryhmän jäsen kommentoi asiaa saatuaan tietää oikean vastauksen. 

Fazerin Parhain on makeisyhtiö Fazerin klassikkopussi, joka on pysynyt markkinoilla vuosikymmenestä toiseen. Sen sisältö on hieman vaihdellut vuosikymmenten kuluessa. Alun perin pussi tuli myyntiin vuonna 1935 nimellä Extra Prima. Karkit olivat tuolloin kääreettömiä.  Fazerin Parhaat -nimellä karkkipussia ei kuitenkaan koskaan ole myyty.

***

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_master_chef_vip
   MasterChef Suomi

   Rakastettu MasterChef 2020 nostaa kilpailemisen uudelle tasolle sillä tällä kertaa toisistaan ottaa mittaa ruuanvalmistuksen ammattilaisia ja nyt tuomareilla onkin mahdollisuus vaatia kilpailijoilta entistä enemmän kasvua, itsensä ylittämistä sekä huikeita oivalluksia. Tuomareina toimivat Tomi Björck ja Sikke Sumari sekä Kape Aihinen.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja