Mies sammui ennen noutoruoan saapumista – ovikelloa rimputtanut lähetti otti luovat konstit käyttöön

noutoruoka
Shutterstock

Ruokalähetti ei luovuttanut, vaikka asiakas ei avannut ovea. 

Yöhön asti ruokaa kuljettavat lähetit kohdannevat melko usein tilanteen, jossa asiakas ei avaakaan ovea ovikellonsoitoista huolimatta. Alla on ehkä muutama tai useampikin olut, ja juoma ja väsymys ovat ottaneet asiakkaasta vallan. Koputukset sen enempää kuin puhelinsoitot eivät tuota tulosta, ja asiakas huomaa seuraavana aamuna puhelimessaan kymmenen vastaamatonta puhelua. 

Kaikki lähetit eivät sammuvia asiakkaita purematta niele. Twitterissä kiertää kuva, jossa ruokalähetti päätti ratkaista ongelman luovalla tavalla. Kun aamuneljältä, juuri ennen ruoan tuloa sammahtanut asiakas ei tullut avaamaan ovea, päätti lähetti jättää tilauksen ovelle siitä huolimatta. Seuraavana aamuna herännyt asiakas löysi ruokakassin ovikellostaan roikkumasta.

– Vaikuttaa siltä, että olin nälkäinen, kuvan julkaissut mies kommentoi Twitterissä. 

Tarina ei kerro, oliko ruoka enää syömäkelpoista, mutta ainakin asiakas sai tilaamansa ruoan. 

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!