Mies sammui ennen noutoruoan saapumista – ovikelloa rimputtanut lähetti otti luovat konstit käyttöön

noutoruoka
Shutterstock

Ruokalähetti ei luovuttanut, vaikka asiakas ei avannut ovea. 

Yöhön asti ruokaa kuljettavat lähetit kohdannevat melko usein tilanteen, jossa asiakas ei avaakaan ovea ovikellonsoitoista huolimatta. Alla on ehkä muutama tai useampikin olut, ja juoma ja väsymys ovat ottaneet asiakkaasta vallan. Koputukset sen enempää kuin puhelinsoitot eivät tuota tulosta, ja asiakas huomaa seuraavana aamuna puhelimessaan kymmenen vastaamatonta puhelua. 

Kaikki lähetit eivät sammuvia asiakkaita purematta niele. Twitterissä kiertää kuva, jossa ruokalähetti päätti ratkaista ongelman luovalla tavalla. Kun aamuneljältä, juuri ennen ruoan tuloa sammahtanut asiakas ei tullut avaamaan ovea, päätti lähetti jättää tilauksen ovelle siitä huolimatta. Seuraavana aamuna herännyt asiakas löysi ruokakassin ovikellostaan roikkumasta.

– Vaikuttaa siltä, että olin nälkäinen, kuvan julkaissut mies kommentoi Twitterissä. 

Tarina ei kerro, oliko ruoka enää syömäkelpoista, mutta ainakin asiakas sai tilaamansa ruoan. 

Lähde: Mirror

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja