Mies perusti "pelkkää lihaa" -kerhon työpaikalleen kostoksi vegaanikollegalleen – tapaus jakaa mielipiteet: "Olenko minä k**ipää?

1:26 Kurkista kulisseihin: Näin valmistuu Burger Kingin uusi kohuttu Rebel Whopper

Uutiskanava Fox kertoo internetissä suursuosion saavuttaneesta keskustelusta, joka jakaa mielipiteet. Eräs mies perusti työpaikalleen lihansyöntikerhon vastaiskuna vegaanikollegansa kasvissyöntikerholle.

Videolla: Näin valmistuu Burger Kingin kasvishampurilainen. 

Uutiskanava Foxin mukaan internetin suosituilla Reddit-sivustolla on noussut suursuosioon puheenaihe, jossa lihansyöjät ja vegaanit ovat napit vastakkain. Eräs mies kertoo ”Am I the Asshole?” eli "Olenko minä k**ipää?" -keskustelulangassa perustaneensa työpaikalleen lihansyöntikerhon. Kerho perustettiin kostona kollegalle, joka oli ensin perustanut kasvissyöntiin keskittyvän illalliskerhon. Kyseiseen kerhoon olivat tervetulleita ainoastaan vegaanit, kasvissyöjät tai pescovegetaristit. Kerhon säännöissä todettiin, että muut eivät ole tervetulleita osallistumaan. 

Näin ollen mies päätti perustaa oman lihansyöntiin keskittyvän kerhon, jossa testattiin viikottain uusia pihvi- ja burgeriravintoloita. Tähän kerhoon olivat vain lihansyöjät tervetulleita.

Lihansyöntikerhosta valitettiin HR-osastolle

Uutiskanava Foxin mukaan kasvissyöjäkerhon jäsenet närkästyivät “lihansyöjien kostosta” ja tekivät aiheesta virallisen valituksen yrityksen henkilöstöhallintoon.

Henkilöstöhallinto päätti kuitenkin sallia molempien kerhojen olemassaolon. Tämän jälkeen kasvissyöjäkerhon perustaja ei ole suostunut puhumaan lainkaan lihansyöjäkerhon perustajan kanssa. Redditissä aihe kirvoitti yli 1700 kommentin keskutelun, kunnes moderaattorit sulkivat kommentoinnin.  

Keskustelussa ei päästy yksimielisyyteen siitä, kuka oli tarinan todellinen ”asshole” eli vapaasti suomennettuna "k**ipää". Yksi kommentoijista vertasi tilannetta siihen, että työpaikalla perustettaisiin “vain valkoihoisille” -kerho vastineena vähemmistöille suunnattuun kerhoon, tai ”vain heteroille” -kerho LGBTQ-kerhon kylkeen. 

Toiset kuitenkin ihmettelivät, miksi kasvissyöntikerhosta on pitänyt rajata lihansyöjät pois, sillä hekin voisivat kerhon myötä innostua kasvissyönnistä. Keskustelussa myös ihmetellään, miten yrityksen hr-osasto on sallinut kummankaan kerhon järjestämistä.

–  Kaksi väärää ei tee yhtä oikeaa. HR-osaston ei koskaan olisi pitänyt sallia kumpaakaan kerhoa. Ole sinä tämän asian yläpuolella ja avaa kerhosi kaikille halukkaille. Mitä haittaa siitä olisi? Lisäksi saat kasvissyöntikerhon näyttäytymään tämän jälkeen huonossa valossa, Redditissä neuvotaan.

Lähde: Fox News

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja