Mies nosti syytteen Fosters-olutta vastaan – hermostui alkuperästä

olut
Foster's-oluen todellinen alkuperä sai amerikkalaismiehen tolaltaan. Shutterstock

Amerikkalaismies on nostanut syytteen Fosters-olutta vastaan, sillä sitä ei valmistetakaan Australiassa.

Foster's-oluen todellisesta alkuperästä hermostunut Leif Nelson on nostanut syytteen olutta vastaan. Syynä tähän on se, että Foster'sia ei valmisteta Australiassa australialaisista raaka-aineista.

Foster's valmistetaan Yhdysvalloissa

Foster'sia on vuosien ajan mainostettu mainoksin, joissa kuullaan australialaista englannin kielen aksenttia. Lisäksi australialaisuuteen on viitattu useissa eri yhteyksissä oluen mainoskampanjoissa.

Foster'sia on kuitenkin valmistettu Texasissa jo vuodesta 2011 saakka. Nelson itse kertoo juoneensa kyseistä olutta vuodesta 2012 saakka.

– Kuluttajat uskovat ostavansa Australiasta tuotua olutta, joka on valmistettu australialaisista raaka-aineista. Totuus on kuitenkin se, että he ostavat Texasin Fort Worthissa valmistettua olutta, joka on tehty amerikkalaisista raaka-aineista, Nelson toteaa.

Lähde: Fox News

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja