Mies keksi ovelan tavan säästää aikaa kaupassa – ruokaostoksia ei kannatakaan pakata muovipusseihin

2:33 Kaupassa käynti koronan aikana

Tämä ruokakauppaniksi säästää sekä aikaa että luontoa!

Yllä olevalla videolla: Näin ruokaupassa kannattaa toimia koronapandemian aikana!

Koronapandemian aikana myös ruokakaupassa käynti on monilla muuttanut muotoaan. Virustartuntojen leviämisen ehkäisemiseksi ruokaostokset tulisi hoitaa mahdollisimman nopeaan, maski naamalla ja turvavälein tietenkin. 

Nyt eräs brittimies vinkkaa TikTok-tilillään kätevän niksin ruokaostosten tekemisen nopeuttamiseen. Videolle on kertynyt jo 15 miljoonaa katselukertaa.

Jos video ei näy, katso se täältä

"Kaikki nämä ihmiset tuhlaavat aikaa ostosten pakkaamiseen"

Videolla nähdään, kuinka mies heittää kassalla ostoksensa suoraan ostoskärryihin ja jättää kokonaan väliin ostosten pakkaamisen muovipusseihin. 

–  Kaikki nämä ihmiset tuhlaavat aikaa ostosten pakkaamisen – jep, jätä se väliin, mies toteaa videolla.

Sen sijaan mies painelee ostoskärryineen suoraan autolleen, jonka takakonttiin hän on ladannut kaksi tyhjää pyykkikoria. Sitten mies vain heittelee ostoksensa koreihin, suuntaa autolla kotiinsa ja kantaa korit sisään ostosten kera. Vielä nopeammaksi homman olisi toki saanut, jos jompi kumpi koreista olisi ollut mukana ostoskärryjen sisällä jo kaupassa.

Niksi ei muutenkaan välttämättä ole yhtä kätevä suomalaisten ruokakauppojen kassoilla pakkaushihnojen vuoksi. Monissa muissa maissa on yleisempää, että pakkaustilaa ei ole, jolloin ostokset asetellaan tai heitellään hihnalta kärryihin.

Joka tapauksessa, brittimiehen niksi kerää TikTokissa kiitosta ja monet muistuttavat, että tapa säästää myös luontoa, kun kaupasta ei tule ostettua muovipusseja.

Lähde: Mirror


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja