Mies jäi hotellihuoneeseen jumiin koronan vuoksi – kaikkien aikojen karanteenikokkaus ällistyttää: "Työskentelen hotellissa, enkä suosittele tekemään näin"

1:08 Kananmunan paistaminen "kirjekuoritekniikalla" – näin munakikka toimii!

Koronan vuoksi kanadalaishotelliin juuttunut brittimies ryhtyi kokkaamaan muun muassa silitysraudan ja kahvinkeittimen avulla. Miehen kuvaamat videot "eristyskeittiöstä" ovat nousseet TikTokissa suureen suosioon.

Videolla: Testaa hauskaa kikkaa kananmunan paistamiseen!

Englantilainen 23-vuotias kokki Jago Randles joutui aloittamaan Kanadaan suuntautuneen reissunsa kahden viikon karanteenilla koronaviruspandemian vuoksi. Mies oli varautunut matkaansa suurella kassillisella ruokatarvikkeita, jotka hän otti käyttöön ollessaan yksin hotellihuoneessaan, kertoo The Washington Post.

Ruoanlaitto hotellihuoneessa vaatii mielikuvitusta, mutta sitä ei näytä Randlesilta puuttuvan. Mies on onnistunut loihtimaan upeita annoksia käyttämällä ainoastaan hotellihuoneesta löytyviä välineitä, kuten silitysrautaa, kahvinkeitintä sekä vedenkeitintä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Gordon Ramsaykin yltyihin kehuihin

Moni Randlesin video on kerännyt kymmeniätuhansia ja jopa miljoonia katselukertoja. Kaikki eivät kuitenkaan ole olleet tempauksesta innoissaan.

– Jos ihmiset vain tietäisivät, mitä jotkut tekevät hotellien silitysraudoilla, eräs kommentoija kirjoitti TikTokissa.

– Työskentelen hotellissa, enkä suosittele tekemään näin, toinen kritisoi.

Tukea toimilleen Randles on saanut melko yllättävältä taholta: kovasanaisuudestaan tunnetulta kokilta ja televisiopersoonalta Gordon Ramsaylta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Omalla TikTok-videollaan Ramsay kommentoi Randlesin hotellihuoneessa kokkaamaa kana-annosta. Ramsay toteaa, että ruoka näyttää paremmalta kuin suurin osa hotellien tarjoamista annoksista.

Omaksi ja hotellisiivojien onneksi Randles on nyt päässyt pois eristyksistä kokkaamaan oikeissa keittiöissä. Mies sanoo, ettei kukaan hotellissa ole valittanut hänen luovasta ruoanlaitostaan.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja