Tämä kahden ainesosan kanaresepti on ehkä helpoin koskaan kokeilemasi, mutta samalla myös kaikkein maukkain.
Jos etsit takuuvarmaa kanareseptiä, joka toimii niin arjessa kuin juhlassa, tässä sinulle sellainen! Erittäin lyhyestä ainesosalistasta huolimatta lopputuloksen luvataan olevan parasta kanaa, jota olet koskaan maistanut.
Lupaus ei ole täysin tuulesta temmattu, sillä resepti on kahden Michelin-tähden kokki Daniel Pattersonin käsialaa. Mies itse viimeistelee ruoan yrteillä ja vinegretillä, mutta resepti on jo itsessään niin nerokas, että viimeistelyjä ei välttämättä tarvita.
OTA TALTEEN MYÖS TÄMÄ NEROKAS VINKKI: Tämä niksi muuttaa tapasi valmistaa perunamuusia – etkä enää koskaan haikaile vanhan tavan perään
Helppo ja maukas broileri (4–6 henkilölle)
1 kokonainen luuton broileri
1 tl koshersuolaa
Tee näin:
Suolaa broileri teelusikallisella suolaa yhdestä kolmeen tuntia ennen valmistusta ja laita jääkaappiin odottamaan. Nosta liha jääkaapista 10 minuuttia ennen valmistusta.
Käännä uunin grillivastus-toiminto päälle ja aseta broileri nahkapuoli ylöspäin reunalliseen uunivuokaan. Aseta vuoka uunin ylätasolle, noin kymmenen sentin päähän grillivastuksesta.
