McDonald'sin hampurilaisesta löytyi rotanpää – ravintola suljettiin välittömästi

kuvakaappaus, twitter, rotanpää
Kuvat hampurilaisesta löydetystä rotanpäästä levisivät nopeasti. Kuvakaappaus: Twitter

McDonald'sin asiakas koki karmivan yllätyksen Meksikossa, kun hänen hampurilaisestaan löytyi rotanpää.

Netissä leviävät ällöttävät kuvat saavat kakomaan järkytyksestä. Meksikolaisasiakkaan kerrotaan kokeneen kauhunhetkiä McDonald'sissa puraistessaan hampurilaistaan – ja sylkäistessään ulos rotanpään.

Kyseinen pikaruokaravintola Meksikon Tlalnepantla de Bazissa suljettiin tapauksen johdosta terveysviranomaisten toimesta. Hampurilaisketju epäilee, että kyseessä on vain yritys kiristää rahaa ravintolalta.

– Tutkimme asiaa selvittääksemme, mitä tapahtui. Sen on oltava piilotettu sinne, on täysin mahdotonta, että näin kävisi jossain ravintoloistamme, Meksikon McDonald's-ketjun edustaja Felix Ramirez totesi.

Ramirezin mukaan valituksen tehneet asiakkaat olivat pyytäneet pikaruokaravintolan päälliköltä rahaa siitä hyvästä, etteivät kuvat menisi julki.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!