Maailman nopein pasta – spagetin voi valmistaa myös näin
Keittiöhengetär Martha Stewartin ohjeella loihdit täydellisen pastan nopeasti pannulla.
Herkullisen pastan valmistamiseen tarvitaan ainoastaan yksi paistinpannu sekä pasta-ainekset! Martha Stewartin reseptillä pasta valmistuu 15 minuutissa, eikä sinun tarvitse keittää spagetteja erikseen kattilassa. Ne kypsyvät vallan hyvin myös paistinpannulla.
Yhden pannun pasta:
Resepti on kasvisversio. Voit lisätä pastaan myös vaikkapa sieniä tai lihaa.
350 grammaa linguine-pastaa (tai spagettia)
350 grammaa kirsikkatomaatteja
1/2 sipuli pilkottuna
4 kynttä valkosipulia hienonnettuna
1/2 tl chilihiutaleita
2 vartta basilikaa ja hieman myös koristeeksi
2 rkl ekstraneitsytoliiviöljyä
1 l vettä
Suolaa ja mustaapippuria maun mukaan
Parmesan-juustoa raastettuna tarjoiluun
1. Kaada paistinpannulle vesi ja lisää joukkoon pasta, tomaatit, sipulit, valkosipuli, chilihiutaleet, basilika, 2 tl suolaa ja mustapippuria. Kiehauta vesi ja sekoittele aineksia säännöllisesti esimerkiksi kokkauspihtien avulla. Kun pasta on kiehunut lähes kypsäksi ja vesi haihtunut ota se pois pannulta.
2. Mausta vielä tarpeen mukaan suolalla ja pippurilla. Jaa pasta neljään kulhoon ja koristele basilikalla. Raasta vielä päälle parmesan-juustoa, kaada päälle hieman oliiviöljyä ja nauti!
Lähde: MarthaStewart.com
(MTV LIFESTYLE)
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan