Kahviloissa käyminen kasvattaa yhä enemmän suosiotaan, ja nousussa ovat etenkin jaettavat annokset ja tasting-menut. Nyt Suomeen on rantautumassa konsepti, joka yhdistää edellä mainitut elementit herkullisella tavalla.
High tea -on monelle suomalaiselle Lontoon-matkailijalle tuttu konsepti, jossa iltapäiväteen kanssa nautitaan pieniä herkkuja, kuten voileipiä, leivoksia, kakkuja ja skonsseja. Nyt Kespro on lanseerannut kahviloille ja ravintoloille suunnatun high tea -konseptin myös Suomeen.
Kesprolta kyseiselle konseptille uskotaan olevan kysyntää, ja hig teasta saatetaankin vuosien varrella saada kilpailija suomalaisten keskuudessa suositulle brunssille.
LUE MYÖS: Tämä juomatrendi korostuu nyt suomalaisten keskuudessa: “Alati kasvava juttu, jolle on huutava tarve”
Juomana voi toimia myös kahvi tai kuohuviini
Vaikka high tealla on takanaan pitkä historia, se vastaa täydellisesti tämän hetken trendejä.
– Kahviloissa asiointi kasvaa Suomessa yhä enemmän ja suosiota kasvattavat erityisesti kahviloissa ruokailu, jaettavat annokset ja tasting-menut. Tähän ilmiöön high tea sopii hyvin, sillä siinä yhdistyvät kaikki edellä mainitut elementit, Kespron Food Inspirations Manager kertoo.
