Löytyykö kotoasi marjoja? Katin superhelppoon välipalaan tarvitaan vain muutama raaka-aine: "Valmistuu hetkessä"
Koulujen alkaessa elokuussa moni kaipaa arjen keskelle helppoja ja nopeita ruokaohjeita. Tämä nopeasti valmistuva marjaherkku on erinomainen välipala.
Arjen pyörityksen alkaessa monissa perheissä on jälleen kysyntää aamiaisille, välipaloille ja iltapaloille. Hellapoliisina tunnettu ruoka-alan monitaituri Kati Jaakonen vinkkaa nyt helpon välipalan, johon ei montaa raaka-ainetta tarvita.
Superhelppo marjaherkku
Katin marjaherkkun voi hyödyntää marjoja joko tuoreina tai pakastettuina.
– Ihana kauraisa marjaherkku valmistuu hetkessä ja on valmis nautittavaksi samantien. Voit halutessasi tehdä sen kuitenkin jo edellisenä iltana jääkaappiin, Kati vinkkaa.
Marjoiksi sopivat vaikka ihan perinteiset mustikat, vadelmat tai herukat. Voit varioida ohjetta sen mukaan, mitä raaka-aineita kotoasi löytyy.
Katso videolta, miten marjaherkku valmistetaa ja nappaa ohje: Helppo välipala marjoista: Kauraisa marjaherkku
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti