Löytyykö kotoasi marjoja? Katin superhelppoon välipalaan tarvitaan vain muutama raaka-aine: "Valmistuu hetkessä"

0:27 Superhelppo välipala vain muutamasta raaka-aineesta! Kokeile tätä marjaherkkua
KATSO VIDEO: Näin helposti valmistat marjaisan välipalan.

Koulujen alkaessa elokuussa moni kaipaa arjen keskelle helppoja ja nopeita ruokaohjeita. Tämä nopeasti valmistuva marjaherkku on erinomainen välipala.

Arjen pyörityksen alkaessa monissa perheissä on jälleen kysyntää aamiaisille, välipaloille ja iltapaloille. Hellapoliisina tunnettu ruoka-alan monitaituri Kati Jaakonen vinkkaa nyt helpon välipalan, johon ei montaa raaka-ainetta tarvita.

Superhelppo marjaherkku

Katin marjaherkkun voi hyödyntää marjoja joko tuoreina tai pakastettuina.

–  Ihana kauraisa marjaherkku valmistuu hetkessä ja on valmis nautittavaksi samantien. Voit halutessasi tehdä sen kuitenkin jo edellisenä iltana jääkaappiin, Kati vinkkaa.

Marjoiksi sopivat vaikka ihan perinteiset mustikat, vadelmat tai herukat. Voit varioida ohjetta sen mukaan, mitä raaka-aineita kotoasi löytyy.

Katso videolta, miten marjaherkku valmistetaa ja nappaa ohje: Helppo välipala marjoista: Kauraisa marjaherkku

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja