Loviisalaisravintolan ainutlaatuinen mukitempaus ihastuttaa: ”Voi mahoton miten kiva idea!”

mukitempaus
Ravintola kannustaaa laittamaan mukit kiertoon. Facebook, Shutterstock

Suomalaisravintola haastaa ihmisiä laittaamaan ylimääräiset mukit kiertoon puhtaamman ympäristön puolesta. 

Ravintola Bella Loviisan Facebook-päivitys on kerännyt lyhyessä ajassa runsaasti huomiota. Ravintolan henkilökunta haastaa ympäristöystävällisellä ideallaan ihmisiä vaihtamaan kertakäyttöiset ja ympäristöä kuormittavat kupit oikeisiin, uudelleen pestäviin kuppeihin.

– Maailman tilanne ei huolehtimalla muutu, yrittäkäämme siis parantaa sitä vaikkapa roska roskalta ja takeaway-kuppi kupilta, ravintolan Facebook-sivuilla kehotetaan.

Mutta mitä jos kestomukia ei ole sattunut mukaan? Ei hätää, sillä juuri tähän ongelmaan ravintolalla on nerokas ratkaisu; kierrätysmuki take way -kahville!

Käyttöä vailla olevat mukit hyvään tarkoitukseen

Ravintoln ideasta kertovan kyltin alta löytyy korillinen erilaisia mukeja ja kippoja, joiden joukosta asiakas voi valita itselleen mieluisen vaihtoehdon ja kaataa siihen kahvinsa kertakäyttömukin sijaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Jos mahdollista, palautathan mukin seuraavalle tai tuo kotoasi käyttöä vailla olevat mukit mukaan kiertoon! kyltissä kannustettaan.

Moni päivitykseen kommentoineista ihmisistä on kertonut ihastuneensa ravintolan ideaan ja luvannut tuoda omat kaapeissa pyörivät mukinsa kiertoon.

– Voi mahoton miten kiva idea! eräässä kommentissa ihastellaan.

***

Näin kahvi ei läiky kupista 0:26

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.