Lounaaksi My Little Pony tai Tähkäpää? Kekseliään isän valmistamat eväät lyövät ällikällä

koululounas
Jenkkimies valmistaa lapsilleen hauskoja lounaita päivän piristykseksi. Kuvituskuva. Shutterstock

Sanfranciscolainen kahden lapsen isä käy kokopäivätöissä ja valmistaa siinä sivussa lapsilleen hienoimpia lounaita ikinä.

Beau Coffron ei ole kuka tahansa isä. Omaa Lunchbox Dad -blogiakin pitävä Coffron näkee aikaa ja vaivaa ilahduttaakseen lapsiaan eväillä, jotka taatusti saavat muut lapset kiljumaan kateudesta. Olivatpa kyseessä My Little Pony -sarjan ponihahmot tai Disney-prinsessat, tämä isä osaa valmistaa huikeita taideteoksia lapsilleen kouluun viemisiksi. Innoituksensa hän saa lasten suosikkihahmoista.

Coffron kertoi Buzzfeedille, ettei omaa mitään taidetaustaa, mutta tyttären aloittaessa päiväkodin pari vuotta sitten isä halusi tehdä upeita eväitä näyttääkseen tälle, että hän oli isänsä ajatuksissa.

Katso upeat kuvat!

Tähkäpää

Mulan

My Little Pony: Applejack

My Little Pony: Pinkie Pie

Hello Kitty

Tähtien sota

Lisää eväskuvia löydät Coffronin Lunchbox Dad -blogista!

Lähde: Buzzfeed

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja