"Loistavan maukas pihvi" – näitä supermeheviä jauhelihapihvejä kannattaa kokeilla!
Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen testasi uutuuskirjan kesäisiä jauhelihapihvejä.
Sivumaku-blogissa herkutellaan tällä kertaa olutasiantuntija Anikó Lehtisen Ihan ulkona -uutuuskirjan mausteisilla jauhelihapihveillä.
Nämä maukkaan mehevät pihvit sopivat Kinnusen mukaan kesäpöytään sellaisenaan salaatin kera tai miksei vaikka burgerinkin väliin.
– Kokkasin kirjasta ensimmäiseksi mausteiset jauhelihapihvit. Veikkaan, että reseptissä mainittu chorizo tarkoittaa kypsää makkaraa, mutta otin silti tilalle raakamakkaraa. Enkä katunut hetkeäkään. Loistavan maukas pihvi, joka toimii niin salaatin kera kuin varmasti superhyvin vaikka burgerinkin välissä. Jauhelihaksi valitsin naudanlihan, jolle raakachorizo antaa mukavasti rasvaa ja mehevyyttä mukaan. Mutta vaihda lihat mieleiseksesi, jos huvittaa.
Katso mehevien jauhelihapihvien resepti Sivumaku-blogista.
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti