"Loistavan maukas pihvi" – näitä supermeheviä jauhelihapihvejä kannattaa kokeilla!

Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen testasi uutuuskirjan kesäisiä jauhelihapihvejä.

Sivumaku-blogissa herkutellaan tällä kertaa olutasiantuntija Anikó Lehtisen Ihan ulkona -uutuuskirjan mausteisilla jauhelihapihveillä.

Nämä maukkaan mehevät pihvit sopivat Kinnusen mukaan kesäpöytään sellaisenaan salaatin kera tai miksei vaikka burgerinkin väliin.

– Kokkasin kirjasta ensimmäiseksi mausteiset jauhelihapihvit. Veikkaan, että reseptissä mainittu chorizo tarkoittaa kypsää makkaraa, mutta otin silti tilalle raakamakkaraa. Enkä katunut hetkeäkään. Loistavan maukas pihvi, joka toimii niin salaatin kera kuin varmasti superhyvin vaikka burgerinkin välissä. Jauhelihaksi valitsin naudanlihan, jolle raakachorizo antaa mukavasti rasvaa ja mehevyyttä mukaan. Mutta vaihda lihat mieleiseksesi, jos huvittaa.

Katso mehevien jauhelihapihvien resepti Sivumaku-blogista.

***

0:34

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja