Loistava boolinkorvike kesäjuhliin – tätä sangria-reseptiä on pakko kokeilla!
Näyttävä sangria on Sivumaku-bloggarin mukaan helppo ja herkkullinen, moniin tilaisuuksiin sopiva kesäjuoma.
Sivumaku-bloggari Jani Kinnusen mukaan kesäpäivän herkullinen sangria syntyy niinkin helposti, kuin sekoittamalla kaikki juomaan tulevat ainesosat ja siirtymällä nauttimaan juoma aurinkoon.
"Pahasta viinistä et saa hyvää sangriaa"
Kinnusen mukaan juomaa valmistettaessa on tärkeää luottaa omaan makuaistiin, sillä esimerkiksi viinivalinta voi muuttaa juoman sävyä paljonkin. Juuri tästä syystä tuhti ja tanniininen punaviini ei välttämättä ole se kaikkein paras valinta.
– Kunhan se on maultaan sellaista, jota voisit kuvitella muutenkin juovasi eli kaikkein halvinkaan on tuskin hyvästä. Pahasta viinistä et saa hyvää sangriaa, Kinnunen muistuttaa.
Sangriaa valmistettaessa kannattaa lisäksi muistaa, että juoman kanssa ei pidä hoppuilla. Jotta hedelmät ehtivät antaa mukaan oman sävynsä, sangrian kannattaa antaa maustua jääkaapissa vähintään tunnin ajan.
– Sangria on muuten loistava boolinkorvike kesäjuhlissa, Kinnunen lisää.
Katso herkullisen sangrian resepti Sivumaku-blogista.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan