Loistava boolinkorvike kesäjuhliin – tätä sangria-reseptiä on pakko kokeilla!

sangriaSIVUMAKU
Hedelmäinen sangria on näyttävä juoma, jota kehtaa tarjoilla myös kesän juhlissa. Jani Kinnunen/Sivumaku

Näyttävä sangria on Sivumaku-bloggarin mukaan helppo ja herkkullinen, moniin tilaisuuksiin sopiva kesäjuoma. 

Sivumaku-bloggari Jani Kinnusen mukaan kesäpäivän herkullinen sangria syntyy niinkin helposti, kuin sekoittamalla kaikki juomaan tulevat ainesosat ja siirtymällä nauttimaan juoma aurinkoon.

"Pahasta viinistä et saa hyvää sangriaa"

Kinnusen mukaan juomaa valmistettaessa on tärkeää luottaa omaan makuaistiin, sillä esimerkiksi viinivalinta voi muuttaa juoman sävyä paljonkin. Juuri tästä syystä tuhti ja tanniininen punaviini ei välttämättä ole se kaikkein paras valinta.

– Kunhan se on maultaan sellaista, jota voisit kuvitella muutenkin juovasi eli kaikkein halvinkaan on tuskin hyvästä. Pahasta viinistä et saa hyvää sangriaa, Kinnunen muistuttaa. 

Sangriaa valmistettaessa kannattaa lisäksi muistaa, että juoman kanssa ei pidä hoppuilla. Jotta hedelmät ehtivät antaa mukaan oman sävynsä, sangrian kannattaa antaa maustua jääkaapissa vähintään tunnin ajan. 

– Sangria on muuten loistava boolinkorvike kesäjuhlissa, Kinnunen lisää.

Katso herkullisen sangrian resepti Sivumaku-blogista.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja