Lihakauppias Tomin "lihaporkkanoista" tuli vahingossa hitti – vastaisku vegaaneille, jotka nimeävät kasvisruokia lihanimillä

lihaporkkanat
Shutterstock/Kuvakaappaus: Facebook

Lihakauppias Tom Samways päätti alkaa myymään ulkonäöllisesti porkkanoita muistuttavia lihapötkylöitä. Syy tempaukseen on yksinkertainen.

Walesilainen lihakauppias Tom Samways kyllästyi niin paljon kasviperäisiin lihankorvikkeesiin, että päätti näpäyttää vegaaneja luomalla omat lihaperäiset ”porkkanat”. Asiasta uutisoi muun muassa Fox News ja Daily Mail.

Jos päivitys ei näy, katso se täältä.

Lihaporkkanat oli alun perin tarkoitettu vain vitsiksi, mutta niistä tulikin vahingossa hittituote Tomin lihakaupassa, Walesin Cardiganissa.

– Halusimme saada asiakkaat nauramaan ja samalla näpäyttää vegaaneja, jotka nimeävät kasviperäisiä ruokia lihan mukaan, Tom perustelee lihaporkkanoita Fox Newsille.

Vegaanien palautetulva yllätti

Porsaanjauhelihasta valmistettujen lihaporkkanoiden tarkoitus oli Tomin mukaan hyväntahtoinen. Silti kaikki eivät ole pitäneet tempausta hyvänä vitsinä.

Tom sai niin paljon vihaista palautetta vegaaneilta, että otti lihaporkkanat lopulta pois listalta. Hän ei halunnut loukata ketään.

–  Tämä alkoi pienen piirin vitsinä yhteisössämme, mutta eskaloitui maailmanlaajuiseksi ilmiöksi. Kaiken kaikkiaan uskon, että ihmiset näkivät tämän hauskan puolen.

Lähde: Fox News

***

7:47

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja