Lidlin tuotteissa salmonellaa! Näitä pähkinöitä ei kannata nyt syödä
Lidlin toisestakin pistaasipähkinätuotteesta on löytynyt salmonellaa.
MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla uutisoitiin viime viikolla Lidlin vetävän takaisin Alesto-merkkisiä pistaasipähkinöitä.
Takaisinveto koskee 70 gramman vihreissä pusseissa myytäviä Aleston paahdettuja, kuorittuja ja suolattuja pistaasipähkinöitä eräpäivällä 21.5. 2024. Takaisinvedetyssä erässä on havaittu salmonellaa.
"Takaisinveto laajenee nyt koskemaan myös suolaamatonta versiota"
Vielä viime viikolla Lidl painotti, että takaisinveto ei koske suolaamattomia sinisessä pussissa myytäviä pähkinöitä.
Nyt kauppaketju kuitenkin peruu puheensa, sillä myös näistä pähkinöistä on löytynyt salmonellaa. Takaisinveto koskee nyt myös sinisissä 70 gramman pusseissa myytäviä Aleston paahdettu ja kuorittu pistaasipähkinöitä, joiden parasta ennen -päiväys on 20.5.2024.
– Takaisinveto laajenee nyt koskemaan myös suolaamatonta versiota. Tuotteita on myyty kaikissa Suomen Lidl-myymälöissä, Lidl tiedottaa.
Lidl pyytää kyseisen erän tuotteita ostaneita asiakkaitaan palauttamaan tuotteet Lidl-myymälään, jossa tuotteen hinta hyvitetään.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka