Lidleistä saa nyt suosittua sushia – somessa ylistetty uutuus ei kuitenkaan aivan kaikkien saataville

Japanilaiset vieraat maistavat suomalaista sushia. 0:51 Japanilaiset vieraat maistavat suomalaista sushia.

Kauppaketju Lidl on ottanut pääkaupunkiseudun myymälöihinsä myyntiin suositun sushiravintolan annoksia. 

VIDEO: Japanilaiset kansanedustajat kävivät kesällä vierialulla Järvenpäässä maistamassa kehuttua sushia. 

Sosiaalisessa mediassa on viime viikkoina iloittu suositun sushiravintolan uutisesta. Laadukkaista susheista tunnettu Fuku-ravintola kertoo Facebookissa ryhtyneensä yhteistyöhön kauppaketju Lidlin kanssa.

Ravintolan susheja löytyy vastaisuudessa 17 eri Lidl-myymälän hyllystä.

Somessa harmitellaan saatavuuden rajallisuutta

Maanantaista lauantaihin susheja toimitetaan päivittäin kahteentoista helsinkiläiseen ja viiteen espoolaiseen myymälään.

– Arvoisat sushin ystävät. Aloitimme yhteistyöt Lidl:in kanssa. Haluamme iloisena ilmoittaa että löydätte nyt 17 eri Lidl kauppojen hyllyistä: Päivittäin Fuku ravintolassa valmistettuja sushi settejä, Fuku sushi iloitsee Facebookissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Uutinen on herättänyt runsaasti mielenkiintoa ja riemunkiljahduksia. Moni ravintolan päivitykseen kommentoinut on kertonut ehtineensä jo maistaa uutuuksia.

– Tää oli kyl niin kingi!! Hinta-laatusuhde aivan nappiin, hyvin kaunis boxi, hyvät annoskoot ja yhtä hyvää kuin raflassa. Aika 5/5 nyt! eräs kommentoija toteaa.

Vaikka uutinen on herättänyt selvästi iloa, osa kommentoijista harmittelee, että susheja on saatavilla vain pääkaupunkiseudun myymälöistä. Moni kommentoija onkin esittänyt toiveen, minkä kaupungin tai paikkakunnan myymälöihin susheja toivotaan.

– Eikö näitä olisi kivempi tuoda myös muualle saataville kuin kehä kolmosen sisäpuolelle? eräässä kommentissa kysellään. 

Lähde: Facebook

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.