Lidl luopuu tietyistä hevi-tuotteista – MTV selvitti kansalaisten mielipiteen: "Herättää kysymyksiä..."

Lidl luopuu Suomeen lennätettävistä tuontikasviksista – MTV kysyi kansalaisilta, miellyttääkö uutinen 2:53 Lidl luopuu Suomeen lennätettävistä tuontikasviksista – MTV kysyi kansalaisilta, miellyttääkö uutinen
KATSO VIDEO: Lidl luopuu Suomeen lennätettävistä tuontikasviksista – MTV kysyi kansalaisilta, miellyttääkö uutinen

MTV Uutiset selvitti, mitä mieltä asiakkaat ovat Lidlin tuoreesta päätöksestä luopua lentorahtina tuoduista hedelmistä ja vihanneksista.

Kauppaketju Lidl tiedotti tiistaina, että ketjun Suomen myymälöistä ei jatkossa enää löydä lentorahtina tuotuja hedelmiä tai vihanneksia. Lidlin mukaan lentokuljetuksista on pyritty luopumaan jo aiemmin, mutta tiettyjä sesonkituotteita, kuten tankoparsaa, sokerihernettä ja pensasmustikoita on kuitenkin tuotu maahan vielä lennättämällä.

–  Tankoparsaa on jatkossa saatavilla heti, kun eurooppalainen sesonki alkaa, ja muita kauempaa tulevia hedelmiä puolestaan kuljetetaan meriteitse – esimerkiksi avokadot eivät koskaan lennä Suomeen, kertoi Lidlin valikoiman vastuullisuuspäällikkö Laura Kvissberg tiedotteessa.

Näin kansalaiset kommentoivat päätöstä

Lidlin ulostulo herätti alkuviikosta runsaasti huomiota ja MTV Uutiset päättikin selvittää, mitä mieltä kaupan asiakkaat ovat päätöksestä. 

– Ehkä se herättää kysymyksiä, tuleeko valikoimista suppeampia? kyselyymme vastannut Markus pohti. 

– Tietysti harmillista, että ne ovat myös hyviä, mutta ne eivät luonnollisesti meillä kasva. Harmi sen kannalta, mutta hyvä päätös kokonaisuutena, gallupiin osallistunut Ninni jatkoi. 

Mitä muita ajatuksia Lidlin tuore hevi-päätös herätti asiakkaiden keskuudessa? Katso videolta!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.