Lidl julkaisi halpakopion suosikkijuomasta: Yli puolet alkuperäistä edullisempi – myytiin hetkessä loppuun

Aperol Spritz cocktail drinkki
Aperol Spritz on tunnettu cocktail. MTV

Lidlin halpisversio legendaarisesta italialaisjuomasta myytiin loppuun hetkessä. 

Sinäkin olet ehkä kuullut cocktailista nimeltä Aperol Spritz? Tänä kesänä juoma on tosin muovautunut uuteen uskoon Euroopassa kauppaketju Lidlin ansiosta. Lidl on nimittäin tuonut markkinoille oman halpisversionsa italialaisesta Aperol-katkerosta.

Kokeile kotona: Aperol Spritz

Muun muassa Saksassa ja Iso-Britanniassa on myyty Lidlin uutta Bitterol-katkeroa, joka on yli puolet alkuperäistä juomaa edullisempaa. Pullosta ei voi erehtyä, että kyse on selkeästä kopiotuotteesta:

Bitterol tuli joissain Euroopan maissa markkinoille alun perin jo viime kesänä, jonka jälkeen sitä on myyty satunnaisesti. Briteissä Bitterolia tuli myyntiin erä noin viikko sitten ja se myytiin monista myymälöistä heti loppuun. Asiakkaat valittavat nyt Twitterissä, että eivät voi tehdä Bitterol Spritzeja.

Aperol on italialainen katkero, jonka maku pohjautuu muun muassa appelsiiniin, raparperiin, vaniljaan ja lukuisiin eri yrtteihin. Suomen Alkossa pullollinen Aperolia maksaa 18,99 euroa, Saksassa pullo 11-prosenttista Bitterolia maksaa 3,99 euroa. Bitterolia ei Suomen Lidlissä ole saatavilla alkoholilainsäädännön vuoksi. 

Lähde: Daily Mail


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.