Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Lämmittävä keitto, joka tyydyttää hampurilaishimon – tätä innovatiivista reseptiä on pakko kokeilla!

Paksu keitto on lohturuokaa parhaimmillaan.
Paksu keitto on lohturuokaa parhaimmillaan.Shutterstock
Julkaistu 28.09.2018 17:02

Laura Matilainen

laura.matilainen@mtv.fi

Himoitsetko juustohampurilaisia, mutta haluaisit syödä kunnon kotiruokaa? Tämän innovatiivisen reseptin ansiosta sinun ei tarvitse valita.

Juustohampurilaisen makuinen keitto kuuluu niiden ruokalajien joukkoon, jotka saattavat herättää aluksi epäilyksiä. Mutta viimeistään kokeiltuasi tätä reseptiä ymmärrät, miksi tämä ruokalaji on noussut Pinterestissä niin suureen suosioon. 

Paksu ja täyttävä keitto lämmittää sateisena syysiltana niin kehoa kuin mieltä. 

Juustohampurilaisen makuinen keitto (6 annosta)

3 viipaletta pekonia
1 sipuli
2 sellerin vartta
2 porkkanaa
2 valkosipulinkynttä
450 g jauhelihaa
suolaa, pippuria
2 rkl sinappia
1 tomaatti
7 dl kanalientä
2,5+2,5 dl cheddarjuustoa
3 rkl vehnäjauhoa

Tarjoiluun:
suolakurkkua viipaloituna
seesaminsiemeniä

Paista viipaloidut pekonit rapeiksi. Siirrä pekonit talouspaperin päälle odottamaan. Kuullota hienonnettua sipulia ja porkkana- ja sellerikuutioita isossa kattilassa noin viiden minuutin ajan. Lisää joukkoon valkosipuli ja jatka paistamista noin minuutin ajan. Lisää pannulle jauheliha. Paista, kunnes jauheliha on kypsää, noin kuuden minuutin ajan. Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kattilaan sinappi, kanaliemi ja kuutioitu tomaatti. Anna kiehua hiljalleen noin kymmenen minuutin ajan. Alenna lämpöä ja lisää joukkoon puolet juustosta yhdessä jauhojen kanssa. Keitä, kunnes juusto on sulanut ja keitto muuttunut paksummaksi. Tarjoile keitto pekoniviipaleiden, suolakurkkujen ja seesaminsiemenien kanssa. Voit lisätä pinnalle myös ranskankermaa ja kevätsipulia. 

Lähde: Delish

Kokeile myös pehmeää kurpitsakeittoa!

5:00Pehmeä kurpitsakeitto

Lisää aiheesta:

Jamie Oliver ylistää unohtumatonta pastavuokaa – lihapullat tomaattikastikkeessa yllättävällä tavalla: "Sinun täytyy kokeilla tätä"Kolmen ainesosan superhelppo ja kermainen kanakastike: Tämän sinäkin osaat taatusti tehdäValmista 20 minuutissa! Mahtava arkiruokaresepti kerää ylistystä: "Paras hapanimeläbroileri, jota olen koskaan maistanut"Ruokaideat vähissä? Espanjalainen ruokasuosikki valmistuu jopa vartissa – tämä paella on todellinen arjen pelastaja!Täydellistä krapularuokaa! Tätä reseptiä on pakko kokeillaHuikea kotiruoka, jota on kokeiltava: Pizzan ja pastan nerokas ja herkullinen yhdistelmä
RuoanlaittoLihakeittoMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Ruoanlaitto
  • ma17:22
    Ruoka

    Palkitulta kokilta yllättävä vinkki: "Myrkyksi" tuomittu raaka-aine onkin erinomainen mauste

  • 16.10.08:34
    Ruoka

    Keititkö vahingossa "surumunan"? Tätä se tarkoittaa

  • 10.10.08:38
    Ruoka

    "Ihmejauhot" korvaavat korppujauhot – oletko testannut?

  • 6.10.07:47
    Keittiö

    Mikrojen käyttöohjeissa on omituinen yksityiskohta

  • 29.9.17:17
    Ruoka

    Jauhelihakastikkeeseen kannattaa lisätä yllättävä ainesosa: "Vau!"