Kyllästynyt peruskahviin? Kokeile erilaisia tapoja nauttia päivän kofeiiniannos

jääkahvi
Oletko kokeillut jääkahvia? Shutterstock

Kahvin voi nauttia niin monin eri tavoin. Testaa!

Oletko kyllästynyt joka aamu nauttimaasi maitokahviin? Mitä jos siemalisit päivän kofeiinipommisi aivan uudella tavalla?

Mitäpä jos esimerkiksi sekoittaisit kupilliseen kahvia ruokalusikallisen kaakaojauhetta ja kruunaisit koko komeuden kauhallisella vaniljajäätelöä?

Tai voit sekoittaa kahviin 1–3 teelusikallista kookosöljyä sekä 1–2 ruokalusikallista voita ja sekoittaa tehosekoittimessa. Öljyn ja voin uskotaan parantavan elimistön kykyä käsitellä kofeiinia.

Herkullisen jääkahvin teet, kun pakastat jääkuutiorasiassa kahvia, laitat jäätyneet kuutiot lasiin ja kaadat päälle maitoa ja suklaakastiketta.

Testaa nämä ja 3 muuta tapaa nauttia kahvi. Katso Buzzfeedin video:

Lähde: Buzzfeed

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja