Kuuma kaakao ja sieniretki – näin otat kaiken irti Suomen koleasta kesästä

kaakao
Kaakao lämmittää koleana kesäpäivänä. Colourbox

Älä anna kylmän ja sateisen kesän pilata lomaasi. Listasimme asioita, joiden avulla näet Suomen kesän paljon positiivisemmassa valossa.

Masentaako Suomen kolea kesä? Nyt ei kannata vaipua synkkyyteen, sillä kesästä voi ottaa kaiken irti vaikka helteistä ei pääsisikään nauttimaan. 

Kuuma kaakao lämmittää

Onko kaakao sinunkin lempijuomasi? Tänä vuonna voit nimittäin nauttia tätä lämmittävää suklaaherkkua ympäri vuoden. Kaakao on myös erinomainen terassijuoma, sillä se lämmittää tehokkaasti kohmeisia sormia. Lisää joukkoon hieman minttuviinaa ja kesän hittidrinkki on täydellinen.

Jäätelö ei sula liian nopeasti

Jäätelön sulaminen on yleensä jokakesäinen riesa, mutta ei tänä vuonna! Tänä kesänä voit nauttia jäätelösi rauhassa ilman, että pelkäät sen sulavan paidallesi. Myös jäätelöpakkauksien kotiinkuljetus onnistuu helpommin, kun kauppaan ei tarvitse raahata mukaan kylmälaukkuja.

Piknik vaivatta olohuoneessa

Kuka enää kaipaa piknikiä luonnonhelmassa kun sellaisen voi järjestää myös olohuoneessa. Olohuoneessa järjestettävän piknikin positiivisia puolia on lukuisia. Maa ei ole märkää, hyttyset eivät häiritse, vessan etsiminen ei ole vaikeaa ja mikä parasta, jääkaapista löytyy täydennystä eväsretkelle tarpeen mukaan.

Sienimetsät kukoistavat

Sateinen kesä on saanut kantarellit kasvamaan vauhdilla. Vaikka mansikka- ja perunasato jäisikin tänä kesänä heikoksi, sieniä tulee löytymään todennäköisesti runsaasti. Kantarelleja löytyy jo nyt, joten unohda uimarannat ja lähde sieneen. 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja