Mainos

Kotipizzalta ainutlaatuinen kokeilu: Kotiinkuljetuksen hinta päivittyy viiden minuutin välein kysynnän mukaan – lähtöhinta vain 0,10 euroa

Toukokuun ajan pizzan voi saada kotiin kuljetettuna halvimmillaan kymmenellä sentillä, kun Kotipizza kokeilee verkkokaupan tilauksissaan dynaamista hinnoittelua.

Monelle kuluttajalle lentolippujen ja hotellivarausten yhteyksissä tutuksi tulleella dynaamisella hinnoittelulla tarkoitetaan hinnoittelua, jossa hinta muodostuu kysynnän mukaan. Myös ravintola-alalla dynaamista hinnoittelua on kokeiltu viime vuosien aikana, mutta Kotipizza kokeilee sitä ensimmäisenä suomalaisena ravintolaketjuna kotiinkuljetusten yhteydessä.

Kokeilu alkaa 6.5.2019.

Uusi hinnoittelu voi pienentää myös ruokahävikkiä 

Toukuun 6. päivä lähtien Kotipizza tarjoaa asiakkailleen alan edelläkävijänä kotiinkuljetuksia, joiden hinta muuttuu kysynnän mukaan viiden minuutin välein. Hinta muodostuu kysynnän mukaan vaihdellen 0,10 euron ja 5,90 euron välillä. Kuljetuksen enimmäishinta on siis aina kuljetuksen normaali hinta eli 5,90 euroa.

– Parhaimmillaan hinnoittelu kysynnän perusteella vähentää ruokahävikkiä ja tehostaa ravintoloidemme kotiinkuljetusta. Uskon, että voimme oppia tästä kokeilusta paljon, sanoo Kotipizza Groupin asiakaskokemusjohtaja Johanna Kuosmanen.

Hinnoittelu on voimassa toukokuun ajan maanantaista keskiviikkoon klo 10–16 välisenä aikana.

– Olemme iloisia, että voimme kokeilla yhdessä Kotipizzan kanssa innovatiivista hinnoittelumallia. Dynaamisia hinnoitteluratkaisuja on käytössä ravintolaliiketoiminnassa ulkomailla ja olemme ylpeitä, että pääsemme nyt testaamaan sitä Suomessa, sanoo Priceffin toimitusjohtaja Tiina Laisi-Puheloinen.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja