Korppuja vedetään myynnistä: "Voi aiheuttaa yliherkkyysoireita "

palttoonnappi

Linkosuon PalttoonNappi-korppuja vedetään myynnistä siksi, että tuotteet voivat tuoteselosteesta poiketen sisältää kuminaa.

Linkosuon Leipomo Oy ilmoittaa vetävänsä myynnistä erän Väinämöisen PalttoonNapit kuminaton -tuotetta. Takaisinvedon syynä on erässä "parasta ennen 30.4.2015" havaittu pakkausvirhe.

Virheen johdosta kyseisen erän myyntipakkaukset sisältävät pakkausmerkinnästä poiketen kuminallista tuotetta. Tuote voi aiheuttaa yliherkkyysoireita kuminalle yliherkille henkilöille.

Tuote on ollut myynnissä koko maassa K- ja S-ryhmän vähittäismyynnissä sekä Tukon kautta sen asiakkailla. Tuotteen ostajat voivat palauttaa virheelliset tuotteet ostopaikkaan tai tyhjän pakkauksen Linkosuon Leipomoon. Pakkauksesta tulee ilmetä tuotteen päiväys. Ostos hyvitetään.

Lähde: Evira

MTV LIFESTYLE

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!