Kolmessa vuodessa kotiäidistä menestyväksi ruokakuvaajaksi noussut Marita: ”Suosio on antanut rohkeutta tehdä mitä sydän sanoo”
Kolmessa vuodessa kotiäidistä menestyväksi ruokakuvaajaksi noussut Marita Eriksson vieraili Huomenta Suomen -lähetyksessä keskustelemassa ruokakuvien maailmasta.
My Bliss Kitchen -blogia ja Instagram-tiliä pitävä Marita Eriksson on noussut lyhyessä ajassa kotiäidistä suosituksi ruokakuvaajaksi. Kolme vuotta sitten perustetusta Instagram-tilistä liikkeelle lähtenyt harrastus on poikinut naiselle uuden uran ja ainutlaatuisen mahdollisuuden yhdistää kaksi intohimoa; ruoan ja valokuvaamisen.
Kaikki lähti liikkeelle ruokaremontista
Kaikki lähti liikkeelle miehen kanssa yhdessä aloitetusta ruokavalioremontista.
– Suurena sokerihiirenä halusin oppia tekemään makeita herkkuja ilman valkoista sokeria. Ryhdyin tekemään raakakakkuja ja smoothiebowleja, ja pian tämän jälkeen aloin kuvata tuotoksia, Eriksson kertoo lähetyksessä.
Miehensä kannustamana nainen perusti Instagram-tilin, joka on kolmessa vuodessa kerännyt reippaasti yli 30 000 seuraajaa.
– Kaikki lähti liikkeelle siitä, että olen aina ollut ruoan ystävä. Ruokavalioremontin ansiosta ryhdyin kokeilemaan monipuolisemmin erilaisia raaka-aineita, ja siitä avautui aivan uusi maailma, nainen kertoo.
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.
Vaikka ruoka on edelleen tärkeässä roolissa naisen elämässä, ajan myötä valokuvaamisesta on muodostunut yhä enemmän Erikssonin suurin intohimo.
– Suosio on antanut rohkeutta tehdä sitä mitä sydän sanoo, Eriksson kiteyttää sen, mitä viimeisen kolmen vuoden aikana kertynyt suosio on hänen elämäänsä antanut.
Kuinka kauan upeista ruokakuvista tunnetulla naisella menee yhden ruokakuvan ottamiseen? Mitä kaikkea ruokakuvien ottaminen vaatii? Katso koko haastattelu artikkelin alusta löytyvältä videolta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan