Kokonainen kalkkuna mikrossa? Erikoinen ruokahaaste on saanut vanhemmat suunniltaan: "Onko tämä vitsi?"

kalkkuna
Netissä kysellään, kauanko kalkkunan valmistaminen mikrossa kestää. Shutterstock

Vanhempien kaikkitietävyys on nyt laitettu koetukselle netissä leviävän kalkkuna-haasteen myötä.

Ei ole väliä kuinka vanha olet, aina silloin tällöin elämässä tulee eteen tilanteita, joissa vanhempien apu on enemmän kuin tarpeen. Yleensä vanhemmilla on vastaus kaikkeen, mutta viime aikoina aikuiset lapset ovat rikkoneet käsikirjoitusta kysymällä vanhemmiltaan kysymyksen, joka on saanut monille jauhot suuhun.

– Kuinka kauan 11-kiloista kalkkunaa tarvitsee mikrottaa? netissä leviävässä haasteessa kysytään.

Vanhempien vastauksissa huolta ja epäuskoa

Vanhemmille lähetetty astetta erikoisempi kysymys on herättänyt vastaanottajissa huolta ja epäuskoa. Moni vanhempi on kieltänyt jyrkästi jälkikasvuaan valmistamasta kalkkunaa mikrossa salmonellavaaran vuosi. 

– Onko tämä vitsi, eräs vanhempi kommentoi kysymykseen. 

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Sosiaaliseen mediaan jaettujen päivitysten perusteella moni vanhempi on kehottanut lapsiaan luopumaan ideasta ja ostamaan kaupasta kypsän kalkkunan.  

–  Ainoa mieleeni noussut asia on, että kuka ihmeessä menee kanssasi naimisiin, eräs äiti vastasi kysymyseen.

Joissain tapauksissa vanhempien kustannuksella vitsailu on päättynyt lopulta hyvin. 

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Vitsailin perheeni kanssa ja kysyin heiltä, kuinka kauan kokonaisen kalkkunan valmistus vie mikrossa. Äitini sekosi, mutta hän ei edes soittanut minulle keskustellaakseen…hän osti kinkun ja toimitti sen Miamista Memphisiin. Tämä vitsi meni kohdallani todella hyvin, eräs Twitter-käyttäjä iloitsee.

Lähteet: Yahoo, Buzzfeed

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.