Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kokki paljastaa yllättävän pihvinsyöntisäännön: "Suurin virhe, jonka ihmiset tekevät"

Shutterstock
Julkaistu 01.08.2017 09:29

MTV LIFESTYLE

Television ruokaohjelmista tuttu kokki Andrew Zimmern paljastaa, mikä on hänen mielestään ihmisten suurin virhe, kun he valmistavat ja syövät pihviä.

Kun paistat pihvejä kotona pannulla, syötkö ne heti paistamisen jälkeen? Lukuisista amerikkalaisista ruokaohjelmista tuttu kokki Andrew Zimmern kehottaa tekemään toisin.

–  Suurin virhe, jonka ihmiset tekevät on se, että he syövät pihvinsä kuumina suoraan pannulta. Pihvin pitäisi olla huoneenlämpöinen tai jopa jäähtynyt. Kun lihan annetaan vetäytyä ja jäähtyä, pihvin sisältämä rasva imeytyy takaisin lihaksiin ja pihvistä tulee mureampi, Zimmern selventää.

Kokin mukaan pihvi kannattaa jättää jopa 45 minuutiksi vetäytymään paistamisen jälkeen.

– Mielestäni pihvin maku on tällöin parhaimmillaan.

Lähde: Fine Dining Lovers

***

Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.

Lisää aiheesta:

Fyysikko väittää: Tämä on paras tapa kypsentää pihviYksi yllättävä ainesosa tekee lihasta huomattavasti parempaa – kokki ei ollut uskoa, kunnes testasi itse: "Se on totta"Lihakokki varoittaa yhdestä yleisestä virheestä pihvin paistossa – maku menee pilalle: "Kukaan ei halua syödä sellaista"Maistuisiko kunnon pihvi? Tämä oli kokki Anthony Bourdainin tärkein vinkki lihan paistamiseen: "Älä hitossa..." Huippukokki älähtää pahimmasta pihvinpaistomokasta: "Älä hitossa..."Anthony Bourdain älähtää pahimmasta pihvinpaistomokasta: "Älä hitossa..."
LihaMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Liha
  • 22.10.08:21
    Ruoka

    Vain yksi lihapulla päivässä? Ruotsalaisprofessori uudesta suosituksesta: "Täysin hullua"

  • 9.10.18:22
    Kasvisruoka

    Kasvismakkara canceloitiin: Kysyimme tekoälyltä ja kansalta, mitä nimeä siitä nyt pitäisi käyttää

  • 28.9.09:44
    Ruoka

    Jos lihapaketti on pullistunut, onko tuote pilalla? Atria ja HK vastaavat

  • 17.9.07:46
    Ruoka

    Jos jauhelihassa on viimeinen käyttöpäivä, tee heti näin!

  • 9.9.17:18
    Ruoka

    Teetkö lihapullat näin? Paras lopputulos