Kokki paljastaa yllättävän pihvinsyöntisäännön: "Suurin virhe, jonka ihmiset tekevät"
Television ruokaohjelmista tuttu kokki Andrew Zimmern paljastaa, mikä on hänen mielestään ihmisten suurin virhe, kun he valmistavat ja syövät pihviä.
Kun paistat pihvejä kotona pannulla, syötkö ne heti paistamisen jälkeen? Lukuisista amerikkalaisista ruokaohjelmista tuttu kokki Andrew Zimmern kehottaa tekemään toisin.
– Suurin virhe, jonka ihmiset tekevät on se, että he syövät pihvinsä kuumina suoraan pannulta. Pihvin pitäisi olla huoneenlämpöinen tai jopa jäähtynyt. Kun lihan annetaan vetäytyä ja jäähtyä, pihvin sisältämä rasva imeytyy takaisin lihaksiin ja pihvistä tulee mureampi, Zimmern selventää.
Kokin mukaan pihvi kannattaa jättää jopa 45 minuutiksi vetäytymään paistamisen jälkeen.
– Mielestäni pihvin maku on tällöin parhaimmillaan.
Lähde: Fine Dining Lovers
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan