Kokki luo uskomattoman aidon näköisiä ruokailluusioita – näitä arkisia esineitä ei ihan heti tee mieli laittaa suuhunsa!

1:27 Tee itse helpot suklaakulhot

Jälkiruokiin intohimoisesta suhtautuvan kokin ruokailluusiot ovat niin aidon näköisiä, että ihmiset eivät ole uskoa silmiään. Onko kyseessä tuhkakuppi vai sittenkin mustalla marenkijauheella päällystetty panna cotta?

Jälkiruokien teossa liikkeelle voi lähteä vaikka suklaakupeista. Katso ohjeet videolta. 

Ensivilkaisulla Ben Churchillin sometilit näyttävät olevan täynnä kuvia satunnaisista esineistä ja asioista aina likaisesta keittiösienestä multaisiin kukkaruukkuihin ja homehtuneisiin hedelmiin. Todellisuudessa kyse on kuitenkin ammattikokin luomista ruokailluusioista, joiden takaa paljastuu toinen toistaan herkullisempia jälkiruokia.

Yksi miehen tunnetuimmissa luomuksista on likaisen keittiösienen näköinen oliiviöljykakku. Vihreä päällys on luotu minttumuruista, saippuavaahto puolestaan vaahdotetusta maidosta. Annoksen tiskivesi on puolestaan saatu aikaan toffeekastikkeen avulla.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos uskallat haukata Churchillin luomaa homeista appelsiinia, suuhusi päätyy marenkijauheella päällystettyä raikasta appelsiiniparfaita.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

"Toiveeni on inspiroida ihmisiä rikkomaan sääntöjä"

Vaikka mies on ammatiltaan kokki, jälkiruokien suhteen mies on täysin itse oppinut. The Insider- sivuston haastattelussa mies kertoo innostuneensa jälkiruokatekniikoista vuonna 2015 päähän pälkähtäneen idean myötä. Mies halusi kokeilla, onnistuisiko luomaan sitruunanmuotoisen suklaaluomuksen, ja tästä hetkestä lähtien jälkiruoat ovat olleet hänen suuri intohimonsa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kaikille hänen jälkiruokiinsa ihastuneilla Churchillilla on tärkeä sanoma.

– Pohjimmiltani toivon, että ihmiset tuntisivat vapautta ja itseluottamusta tehdä haluamiaan asioita. Rakastan sosiaalisessa mediassa saamiani kommentteja, sekä hyvässä että pahassa, mutta perimmäinen toiveeni on inspiroida ihmisiä rikkomaan sääntöjä, Churchill kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: The Insider

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja