Kokeile uudenlaista kuppikakkureseptiä – salainen raaka-aine löytyy hillohyllystä
Hillohyllystä löytyvän kastanjatahnan avulla voi loihtia entistä herkullisempia, jouluisia kuppikakkuja.
Ruokabloggaaja Hellapoliisi eli Kati Jaakonen vinkkaa kokeilemaan uudenlaista kuppikakkureseptiä. Reseptin erikoisuus on hillohyllystä löytyvä kastanjatahna, jolla kuppikakut maustetaan.
– Kastanjatahnalla maustetut muffinit ovat meheviä jouluun sopivia leivonnaisia, Hellapoliisi kertoo.
– Valmista kauniisiin muffinivuokiin ja tarjoa pienet mehevät annoskakut jokaiselle omana pikkukakkuna, Hellapoliisi vinkkaa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti