Kokeile uudenlaista kuppikakkureseptiä – salainen raaka-aine löytyy hillohyllystä

kastanjaiso
Kastanjakuppikakuissa on joulusta muistuttava maku.

Hillohyllystä löytyvän kastanjatahnan avulla voi loihtia entistä herkullisempia, jouluisia kuppikakkuja.

Ruokabloggaaja Hellapoliisi eli Kati Jaakonen vinkkaa kokeilemaan uudenlaista kuppikakkureseptiä. Reseptin erikoisuus on hillohyllystä löytyvä kastanjatahna, jolla kuppikakut maustetaan.

– Kastanjatahnalla maustetut muffinit ovat meheviä jouluun sopivia leivonnaisia, Hellapoliisi kertoo.

– Valmista kauniisiin muffinivuokiin ja tarjoa pienet mehevät annoskakut jokaiselle omana pikkukakkuna, Hellapoliisi vinkkaa.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja