Kokeile jotain uutta: Helppo mätiresepti jouluksi
Teresa Välimäki valmisti Huomenta Suomessa helppoa mätiherkkua, joka sopii mainiosti jouluiseen ruokapöytään.
Mäti on tärkeä osa suomalaista joulupöytää, mutta mätiä voi tarjoilla Teresa Välimäen reseptillä myös hieman perinteisestä poikkeavassa muodossa – osana herkullista mätivaahtoa.
Valuta pakastettu mäti
Jos pakastettua mätiä hyödyntää osana vaahtoa, kannattaa ottaa huomioon se, että mäti voi tehdä vaahdosta turhan vetistä, jos tärkeän työvaiheen jättää välistä.
– Jos on pakastanut mädin, niin se kannattaa valuttaa, ettei ole sitten liikaa nestettä, Välimäki vinkkaa.
KATSO RESEPTI:Teresa Välimäen mäti-punasipulivaahto
MTV LIFESTYLE
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan