Kokeile! Huippukokkien suosima "voikikka" tekee pihvistä huippuhyvän – "täydellinen maku lihaan"
Ravintola Olon ja Food Camp Finlandin kokki Mikko Kaukonen kertoo, miten pihviin saa helposti lisämakua.
Kun paistat pihviä voissa pannulla, kannattaa voita hyödyntää myös pihvin pinnalla, muistuttaa kokki Mikko Kaukonen.
Kun paistinrasvana käytettävää voita heitetään kuumalla pannulla esimerkiksi lusikan avulla pihvin päälle, saadaan aikaiseksi täydellinen maku.
– Pihviin saadaan näin ruskistetun voin heraa, jolla saa täydellisen maun lihaan. Kun voin hera alkaa ruskistua, se maistuu pähkinäiseltä, Kaukonen vinkkaa.
Kokeile siis ensi kerralla tätä huippukokkien suosimaa voikikkaa!
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti