Mainos

Klassikkosuklaa mullistui täysin: Tuttu muoto on nyt historiaa, ja makukin muuttui!

Klassikkosuklaa Royal koki muodonmuutoksen.

Yllä olevalta videolta löydät Dumle-tikkarien ohjeen!

Alkuvuoden 2022 makeisuutuuksia paljastavassa jutussamme vihjailtiin jo tutun suklaan uudistumisesta. Suomessa vuodesta 1961 yhtäjaksoisesti saatavilla ollut Cloettan Royal-suklaa on nyt uudistettu täysin niin makua kuin ulkonäköä myöten.

Cloettan mukaan perusteellisen tuoteuudistuksen lähtökohtana on ollut miellyttää suomalaisten nykyisiä makumieltymyksiä. Pitkän tuotekehityksen ja kuluttajatutkimusten seurauksena Royaliin löytyi uusi maku, joka kuluttajatutkimuksen mukaan sopii suomalaiseen suklaamakuun, Cloetta kertoo tiedotteessaan. 

Uuden maun lisäksi Royalin muoto kokee historiallisen mullistuksen. Monelle tutut kapeat palat jäävät historiaan, kun suklaa muodostuu jatkossa suuremmista palasista.

– Suklaansyöjät suosivat helppoutta, johon uusi muoto vastaa. Olemme säilyttäneet Royalille ominaisen harkkomaisuuden muodossa, mutta uutta ainutlaatuisuutta korostaa levyjen ja patukoiden sisältämät erikokoiset palat, kertoo Royal-brändistä vastaava tuoteryhmäpäällikkö Niina Lammila Cloettalta tiedotteessa.

Myös ulkonäkö muuttuu

royal1
Royal ennen ja Royal jatkossa.

Maun ja muodon lisäksi myös Royal-suklaiden ulkonäkö päivittyy. Royalin kääreet ovat jatkossa punaiset makuvariaatiosta riippumatta. Lammilan mukaan kultaiset yksityiskohdat pakkauksessa eivät enää ole välttämättömyys, kun halutaan rakentaa laadukasta mielikuvaa.

Royalia saa jatkossa myös esimerkiksi karpalon ja mintun makuisena.

Muutoksen tuulet puhaltavat muissakin makeisissa. Esimerkiksi Fazer tiedotti muuttavansa Ässä Mix - ja Missä X -pussit ja -irtokarkit vegaanisiksi.

Katso myös, kuinka valmistat helpon ihmepiirakan:

Entä osaatko avata Tupla-patukan "oikein"?

Lähde: Cloetta

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja