0:52

Klassikkokarkkipussin makuinen munkki makutestissä – Fazerin uutuus jakaa mielipiteitä: "Missä on musta karkki tästä munkista?"

Hyviä uutisia kaikille makean ystäville! Fazer tuo kesäksi markkinoille uutuusmunkin, joka saa makunsa klassisesta Ässä Mix -karkkipussista.

Poimi videolta ohjeet kotitekoisten vappumunkkien tekoon. 

Fazerin tämä kesän uutuusherkku on Ässä Munkix. Kuten nimikin kertoo, kyseessä on munkki, jossa on hedelmäkarkin makuinen täyte ja kuorrute. Astetta jännittävämmän tuotteesta tekee se, että munkin päältä löytyvät värikkäät koristeet poksahtelevat syöjänsä suussa. 

Munkit tulevat myyntiin 1.6.2018, ja ovat myynnissä kesä-elokuun ajan.

Kaksi vuotta sitten vapuksi tulleesta uutudesta, Omar-munkista, povattiin aikoinaan perinteisen berliininmunkin haastajaa. Nähtäväksi jää, saavuttaako tämän vuoden kausimaku yhtä suuren suosion kuin tämä 2016 lanseerattu karkkimunkki. 

Munkixit toimituksen makutestissä 

Toimituksemme pääsi maistelemaan uutuustuotetta jo ennakkoon, ja mielipiteet uutuudesta olivat vaihtelevia. 

"Raikkaampi kuin tavallinen berliininmunkki. Mielenkiintoinen uutuus!"

"Vihreä täyte ja oranssi kuorrute olivat ehkä vähän liikaa, mutta maku oli parempi kuin ulkonäkö antoi ymmärtää. Ei niin makea kuin olisi voinut luulla."

"Rakastan ässämixejä, mutta syön aina niitä niin, että suussa on yhtä aikaa värillinen ja musta. Joten: MISSÄ ON MUSTA KARKKI tästä munkista? Vihreä mömmö maistui lapsuuden vihreältä Mehukatilta. Plussaa se, että päällä oli poksuvia nonparelleja."

"Ihanan näköisiä! Lapset varmasti rakastavat näitä."

"Olisin tykännyt, jos olisin 9-vuotias."

"Sekamelska. Vähän liian makea, ei maistunut oikein Ässä Mixeille."

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja