Mainos

Kiusallinen moka! Nainen valitti pilaantuneista kesäkurpitsoista – aivan väärään paikkaan

Englantilainen nainen halusi valittaa mädäntyneistä kesäkurpitsoista Lidliin, mutta kirjoitusvirheen vuoksi hänelle kävi hauska vahinko.

Tuntemattomana pysyttelevä englantilainen nainen huomasi harmikseen kotona, että hänen Yeovilin Lidl-marketista ostamansa kesäkurpitsat olivat pilaantuneet. Hän oli hyvin pettynyt, sillä olisi juuri tarvinnut niitä päivällisen valmistukseen. Hän teki, kuten moni muukin nykyaikana, ja päätti valittaa asiasta Lidlin Facebook-sivuille. Tämä tavoite ei kuitenkaan aivan toteutunut.

– Ostin tänään kesäkurpitsan Lidylistä Yeovilissa ja kun leikkasin sen halki, huomasin, että se on sisältä mätä ja se haisee pahalta. Tarvitsin tämän illalliselle, enkä pysty palauttamaan tätä, koska Yeovilin Lidyl on 19 kilometrin päässä kotoani, nainen kirjoitti palautteessaan.

Pienen kirjoitusvirheen vuoksi naisen valitus meni täysin väärälle sivulle. Lidlin sivujen sijasta valitus meni Irlantilaisen Lidyl Experience -bändin Facebook-sivuille. Bändin jäsen Liam Mac Hollaoidh jakoi hauskan sattumuksen Twitterissä. Liam vielä vitsaili, että he lupaavat tehdä naiselle kappaleen hyvitykseksi.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Mirror

***


Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja