Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kirja-arvonta: Kiehuu! Uusi suomalainen keittiö

MTV Oy, All rights reserved
Julkaistu 18.02.2013 09:15

Alkanut vuosi on ollut Sivumaussa yllättävänkin suurta voittokulkua. Mukana on ollut blogihittejä ja keskustelu on yltynyt paikoin liekkeihin. Bensaa on vielä tallessa, joten jatkoakin seuraa. Lihapullasarja on ollut itselleni hauska kokemus, joka jatkuu edelleen. Olen huomannut, että bloggaamani reseptit ovat olleet turhan vaivalloisia ja lihapainotteisia, joten halusin tarjota vaihtoehtoa palleroiden muodossa. Toivottavasti on löytynyt uusia ideoita.

Sivumaku on muutakin kuin blogi vanhassa merkityksessä. Se on mediakokonaisuus, joka palvelee aktiivisesti Facebookissa ja Twitterissä sekä toistaiseksi lepäilee Google +:ssa. Muitakin medioita on harkinnassa. Facebook-sivun tykkäämiskunta on alkuvuonna kasvanut huikeasti. Haaveilin pitkään tuhannen tykkääjän rajapyykistä, mutta nyt porukkaa on kertynyt jo yli 1400. Poikkeuksellisen siitä tekee lukijoiden aktiivisuus. Naamakirja blokkaa sisältöä 2/3 lukijoista eli postauksen näkee vain kolmannes. Aktiivisen kommentoinnin myötä olen huomannut sen leviävän laajemmin. Aktiviisuusaste kipusi viime viikolla huikeaan 35 prosenttiin, mille mikä tahansa sivusto olisi kateellinen. Ja tämä ilman maksettua sisältöä. Sivumaku on suvereenisti Suomen aktiivisin Facebook-ruokasivusto. Siitä kiitos kuuluu teille ja siksi laitan upean keittokirjan jakoon.

Christer Lindgrenin Kiehuu! Uusi suomalainen keittiö esittelee Suomen keittiömestareiden kärjen tyylilleen sopivilla annoksilla. Mukana on mahtavan näköisiä ravintola-annoksia, jotka voit loihtia reseptien avulla kotikeittiössä. Bloggasin kirjasta taannoin , joka on huikeimpia itse tekemiäni annoksia. Pystyn yhä palauttamaan sen maun kielelleni pelkästä ajatuksesta. Monet reseptit ovat melko haastavia, mutta mukaan mahtuu myös yksinkertaisia herkkuja. Lisäksi kirjan kuvat antavat oppia annoksen asettelusta, missä ainakin itselläni on vielä hirveästi oppimista.

Farangin karamellipossun

KIRJA-ARVONTA EDIT 26.2.13 klo 17.30: *** ÄÄNESTYS ON PÄÄTTYNYT ***

Osallistu arvontaan kirjoittamalla kommentteihin suomalaisen suosikkikokkisi nimen. Saa perustellakin, mutta ei ole pakko. Arvon kirjan vastaajien kesken ti 26.2.2013. Onnea arvontaan ja kiitokset aktiivisuudesta!MTV Oy, All rights reserved

Lisää aiheesta:

Kiitokset 8 vuodesta, eiköhän vedetä toiset muualla!Suosituimmat postaukset 2019 ja muuttoilmoitusSuosituimmat blogipostaukset 2018 + sometilastotSuosituimmat blogipostaukset 2017 + sometilastotVuoden 2016 suosituimmat bloggaukset ja kiitos teilleKirja- ja illallisarvonta!
keittokirjakirjakirja-arvonta

Tuoreimmat aiheesta

keittokirja
  • 22.04.201818:31
    resepti

    Crêpes Prins Bertil - ehtaa retroruokaa

  • 14.12.201718:59
    kaalilaatikko

    Linssi-kaalilaatikko - pakkaspäivän lämmittäjä

  • 06.07.201720:27
    salaatti

    Varhaiskaalisalaatti juustolla ja pähkinöillä

  • 02.07.201718:18
    resepti

    Ohraletut ja mätikastike

  • 22.06.201706:30
    jauheliha

    Mausteiset jauhelihapihvit chorizolla