Kirja-arvonta: Kiehuu! Uusi suomalainen keittiö
Alkanut vuosi on ollut Sivumaussa yllättävänkin suurta voittokulkua. Mukana on ollut blogihittejä ja keskustelu on yltynyt paikoin liekkeihin. Bensaa on vielä tallessa, joten jatkoakin seuraa. Lihapullasarja on ollut itselleni hauska kokemus, joka jatkuu edelleen. Olen huomannut, että bloggaamani reseptit ovat olleet turhan vaivalloisia ja lihapainotteisia, joten halusin tarjota vaihtoehtoa palleroiden muodossa. Toivottavasti on löytynyt uusia ideoita.
Sivumaku on muutakin kuin blogi vanhassa merkityksessä. Se on mediakokonaisuus, joka palvelee aktiivisesti Facebookissa ja Twitterissä sekä toistaiseksi lepäilee Google +:ssa. Muitakin medioita on harkinnassa. Facebook-sivun tykkäämiskunta on alkuvuonna kasvanut huikeasti. Haaveilin pitkään tuhannen tykkääjän rajapyykistä, mutta nyt porukkaa on kertynyt jo yli 1400. Poikkeuksellisen siitä tekee lukijoiden aktiivisuus. Naamakirja blokkaa sisältöä 2/3 lukijoista eli postauksen näkee vain kolmannes. Aktiivisen kommentoinnin myötä olen huomannut sen leviävän laajemmin. Aktiviisuusaste kipusi viime viikolla huikeaan 35 prosenttiin, mille mikä tahansa sivusto olisi kateellinen. Ja tämä ilman maksettua sisältöä. Sivumaku on suvereenisti Suomen aktiivisin Facebook-ruokasivusto. Siitä kiitos kuuluu teille ja siksi laitan upean keittokirjan jakoon.
Christer LindgreninKiehuu! Uusi suomalainen keittiö esittelee Suomen keittiömestareiden kärjen tyylilleen sopivilla annoksilla. Mukana on mahtavan näköisiä ravintola-annoksia, jotka voit loihtia reseptien avulla kotikeittiössä. Bloggasin kirjasta taannoin Farangin karamellipossun, joka on huikeimpia itse tekemiäni annoksia. Pystyn yhä palauttamaan sen maun kielelleni pelkästä ajatuksesta. Monet reseptit ovat melko haastavia, mutta mukaan mahtuu myös yksinkertaisia herkkuja. Lisäksi kirjan kuvat antavat oppia annoksen asettelusta, missä ainakin itselläni on vielä hirveästi oppimista.
KIRJA-ARVONTA EDIT 26.2.13 klo 17.30: *** ÄÄNESTYS ON PÄÄTTYNYT ***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka