Kinuaako lapsi Happy Mealia? Äidin nerokas niksi varmistaa, ettei Mäkkäriin tarvitse mennä: "Poika ei huomannut eroa"

Tiesitkö tämän näppärän kikan Happy Meal -laatikoista? 0:54 Tiesitkö tämän näppärän kikan Happy Meal -laatikoista?

Tanesha päätti säästää pitkän pennin ja täyttää Happy Meal -pakkauksen omilla ruoilla kotona.

Video yllä: Näin helposti ja näppärästi McDonaldsin Happy Meal -boksista saa lapsille kätevän kertakäyttölautasen! 

Amerikkalaisäiti kehitti tavan välttyä kalliilta pikaruokakäynneiltä. Tanesha Baldwin, 33, päätti järjestää kotiin "mäkkiruokaa" halvalla, sillä hänen 3-vuotiaansa rakastaa sitä.

– Joka päivä hän pyytää saada McDonald'sin ruokaa, koska ravintola on juuri tien toisella puolella, ja hän rakastaa sitä, Tanesha kuvailee Kai-poikansa reaktioita Metrolle.

Äiti täytty Happy Meal -pakkauksen omilla ruoilla kotona

Erään kerran ruokaa ostettuaan Tanesha säästi Happy Meal -aterian pakkaukset, ja osti sitten halvalla suuren määrän kananugetteja ja halpisranskalaisia. Aterian leluksi hän valitsi muovilelun, jonka Kai jo omistaa, mutta on unohtanut.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Kun Kai sitten toivoi pikaruokaa, Tanesha kokkasi koko aterian keittiössään salaa. Lopuksi hän viimeisteli huijauksen juoksemalla soittamaan itse ovikelloa teeskennelläkseen, että ruokalähetti toi annoksen McDonald'sista.

– Kerroin, että ruokatilaus on täällä. Poika oli niin onnellinen eikä maistanut eroa. Hän vain kiitteli minua, Tanesha sanoo.

"Poika ei huomannut eroa"

Aiemmin pikaruokiin saattoi mennä 15 dollaria viikossa. Nyt Tanesha säästää niksillään rahaa.

– Olen alkanut myös ostella leluja dollarikaupasta, jotta voin käyttää niitä. Se todella säästää rahaa. Poika ei huomannut eroa, eikä välittänyt, hän sanoo.

Taneshan mukaan tärkeää on tosin varmistaa, että ranskalaiset ovat sileitä tikkuperunoita, koska Kai erottaa ne muista.

Nainen jakoi niksin Facebookissa, missä siitä tuli huippusuosittu. Tanesha paljasti myöhemmin saaeensa McDonald'sista yhteydenoton: pikaruokajätti oli kuullut Kain fanituksesta, ja haluaa lähettää tälle lahjan!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!