Pipsa Hurmerinta ja Meri-Tuuli Väntsi kertovat tuoreessa Pipsa & Meri-Tuuli Samassa liemessä -kirjassaan herkullisen linssikeiton reseptin ja paljastavat, miten sen saa riittämään monta päivää.
Televisiosta tutut kokit Pipsa Hurmerinta ja Meri-Tuuli Väntsi ovat koonneet uuteen Pipsa & Meri-Tuuli Samassa liemessä -kirjaansa suosikkireseptejä ja vinkkejä ruoanlaittoon. Kirja sisältää monipuolisen kattauksen erilaisia reseptejä arkeen ja juhlaan.
Kirjasta löytyy muuan muassa linssikeiton resepti kiireiselle viikolle. Kun teet kerralla suuremman satsin, voit jatkaa ruokaa viikon mittaan.
Kiireisen viikon linssikeitto (ja miten sitä jatketaan viikon mittaan)
Ainekset (neljälle):
2 sipulia
3 valkosipulinkynttä
4 cm:n pala tuoretta inkivääriä
4 cm:n pala tuoretta kurkumaa
1 tl chilirouhetta tai 1 tuore chili
2 rkl neitsytkookosöljyä tai rypsiöljyä
1 tl juustokuminaa
800 g punaisia linssejä
2–3 tl kasvislientä
Valmistusohje:
Silppua sipulit, valkosipuli, inkivääri, kurkuma ja chili hienoksi silpuksi.

