Kiinalaisen ruoan todellinen sisältö voi yllättää: Perhe tilasi kotiinsa 15 000 kilokalorin annoksen

shutterstock_395762677
Kiinalainen noutoruoka on usein hyvin rasvaista sekä suolaista. Shutterstock

Oletko koskaan laskenut, kuinka paljon saat noutoruoasta kilokaloreita – ja kuinka paljon siihen menee rahaa?

Englantilainen Collinsien perhe järkyttyi kuullessaan, kuinka kallista ja epäterveellistä heidän tilaamansa kiinalainen noutoruoka on. Collinsien perheeseen kuuluu äiti, isä ja kolme lasta. He tilaavat muutaman kerran viikossa noutoruokaa, sillä he kokevat olevansa liian kiireisiä laittamaan ruokaa arkisin.

15 000 kilokalorin edestä noutoruokaa

Perhe järkyttyi kuullessaan, että heidän tilaamansa koko perheelle tarkoitettu normaali satsi kiinalaista ruokaa sisältää uskomattomat 15 000 kilokaloria. Kuukaudessa heiltä menee noutoruokaan jopa 700 euroa. He eivät ole aikaisemmin ajatelleet, kuinka kalliiksi valmisruoka tulee – ja kuinka epäterveellistä se on.

Myös ravitsemusterapeutti on järkyttynyt heidän ateriansa sisältämästä kilokalorimäärästä. Myös rasvan määrä grammoina on järkyttävä. Suurin osa perheen tilaamista ruoista on rasvassa paistettua, kuten riisi ja kevätrullat. Collinsit tilaavatkin ruokaa huiman määrän. Heidän normaaliin tilaukseen kuuluu kokonainen paistettu ankka, alkupalat jokaiselle sekä kuusi erilaista pääruokaa.

Äiti Lisa, joka syö perheestä eniten, saa yhdestä annoksesta huimat 1700 kilokaloria – ja se on jo melkein koko päivän kilokaloritarve yhdellä aterialla. Jatkossa perheen on tarkoitus tehdä enemmän ruokaa itse. 

Lähde: Dailymail

 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja