Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kevään vähäkalorinen superruoka muuntuu myös keitoksi – kokeile

Parsakeiton seurana maistuvat sipulikierteet.
Parsakeiton seurana maistuvat sipulikierteet.Jani Kinnunen / Sivumaku
Julkaistu 15.04.2015 11:02

MTV LIFESTYLE

Vähäkalorinen ja terveellinen parsa on keväällä parhaimmillaan. Poimi herkullisen parsakeiton resepti!

Parsakausi on parhaimmillaan ja Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen innostui tämän kunniaksi kokeilemaan Hannele Kojon uudesta Yrttiherkut-keittokirjasta parsakeiton reseptiä. Bloggaaja suosittelee parsakeiton valmistamista ja muistuttaa, että terveellisestä pääraaka-aineesta valmistettu keitto maistuu monella tapaa.

– Parsakeitto nokareella minttukermaa toimii niin kylmänä kuin kuumana tarjoiltuna, Kinnunen toteaa.

Keiton seuraksi bloggaaja valmisti Kojon reseptillä ruohosipulilla maustettuja sipulikierteitä.

– Ne ovat erinomaista tarjottavaa myös illanistujaisissa viinilasillisen kera, Kinnunen kirjoittaa.

Katso parsakeiton ja sipulikierteiden resepti Sivumaku-blogista!

Lisää aiheesta:

Ei liemikuutiota parsarisottoon! Nappaa kokkien risottovinkit ja parhaat parsaohjeet
Katin vinkki parhaaseen kasvissosekeittoon – tee juureksille näin: "Antaa aivan omanlaisen maun"
Maailman parasta lohikeittoa! Lisää sopan joukkoon Linnean salainen ainesosa
Arkiruokahitti! Henri Alénin tosi helppo lisuke kasviksista: "Ihan kullanarvoinen juttu"
Ei enää koskaan lötköä lopputulosta! Takuuvarmalla vinkillä valmistat parsoista ihanan rapeita
Kevään paras pasta! Oletko jo kokeillut?
ParsaMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Parsa
  • 1.5.08:35
    Terveys ja hyvinvointi

    Miksi parsa saa pissan haisemaan pahalta?

  • 24.4.07:43
    Ruoka

    "Köyhän miehen parsa" yllättää – oletko testannut?

  • 22.4.17:08
    Ruoka

    Pitääkö parsa kuoria? Moni sortuu yleiseen virheeseen

  • 22.4.12:02
    Ruoka

    Ei liemikuutiota parsarisottoon! Nappaa kokkien risottovinkit ja parhaat parsaohjeet

  • 07.05.202417:03
    Ruoka

    Paras tapa parsan kypsentämiseen! Parsanviljelijä Virpin kikka parantaa makua