Kevään vähäkalorinen superruoka muuntuu myös keitoksi – kokeile

parsakeitto
Parsakeiton seurana maistuvat sipulikierteet. Jani Kinnunen / Sivumaku

Vähäkalorinen ja terveellinen parsa on keväällä parhaimmillaan. Poimi herkullisen parsakeiton resepti!

Parsakausi on parhaimmillaan ja Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen innostui tämän kunniaksi kokeilemaan Hannele Kojon uudesta Yrttiherkut-keittokirjasta parsakeiton reseptiä. Bloggaaja suosittelee parsakeiton valmistamista ja muistuttaa, että terveellisestä pääraaka-aineesta valmistettu keitto maistuu monella tapaa.

– Parsakeitto nokareella minttukermaa toimii niin kylmänä kuin kuumana tarjoiltuna, Kinnunen toteaa.

Keiton seuraksi bloggaaja valmisti Kojon reseptillä ruohosipulilla maustettuja sipulikierteitä.

– Ne ovat erinomaista tarjottavaa myös illanistujaisissa viinilasillisen kera, Kinnunen kirjoittaa.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!