Kevään vähäkalorinen superruoka muuntuu myös keitoksi – kokeile
Vähäkalorinen ja terveellinen parsa on keväällä parhaimmillaan. Poimi herkullisen parsakeiton resepti!
Parsakausi on parhaimmillaan ja Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen innostui tämän kunniaksi kokeilemaan Hannele Kojon uudesta Yrttiherkut-keittokirjasta parsakeiton reseptiä. Bloggaaja suosittelee parsakeiton valmistamista ja muistuttaa, että terveellisestä pääraaka-aineesta valmistettu keitto maistuu monella tapaa.
– Parsakeitto nokareella minttukermaa toimii niin kylmänä kuin kuumana tarjoiltuna, Kinnunen toteaa.
Keiton seuraksi bloggaaja valmisti Kojon reseptillä ruohosipulilla maustettuja sipulikierteitä.
– Ne ovat erinomaista tarjottavaa myös illanistujaisissa viinilasillisen kera, Kinnunen kirjoittaa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje