Kesko vetää takaisin erän pakastenugetteja – todettu salmonellaa

kananugetit

Kesko vetää takaisin erän Pirkka-pakastekananugetteja, joissa on todettu omavalvontatutkimuksissa salmonellaa. Salmonella tuhoutuu kuumennuksessa, joten asianmukaisesti käsitelty ja kypsennetty tuote ei aiheuta terveysvaaraa, Kesko kertoo.

Takaisinvedettävän tuotteen paino on 400 grammaa. Takaisinveto koskee parasta ennen -päiväyksiä 15.7.2018 ja 7.9.2018. Tuotteen valmistuttaja on Kesko Oyj ja tuotteen valmistusmaa Puola.

Virheelliset tuote-erät on vedetty pois K-ruokakaupoista.

Tuotteen ostaneet asiakkaat voivat palauttaa tuotteen kauppaan, josta ovat sen ostaneet tai ottaa yhteyttä K-kuluttajapalveluun puhelinnumeroon 0800 01000 kello 9–13 (ma-pe).

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja