Kesän ehdoton hittijuoma aikuiseen makuun – tarvitset vain yhden raaka-aineen!

slush
Shutterstock

Viinislushit ovat tämän kesän ykköstrendi. 

Raikas ja jääkylmä rosee-slush on hileiseksi jäädytettyä roseeviiniä. Slushia varten tarvitset pullon hyvälaatuista roseeta. Ota huomioon, että kuiva viini maistuu hapokkaalta jäätyessään ja vastaavasti makea viini ei maistu jääkylmänä yhtä makealta kuin normaalisti.

Kaada viini pakastimen kestävään ilmatiiviiseen rasiaan ja laita se pakkaseen. Mitä laajempi astia, sen nopeammin viini jäätyy.


Kun viini on jäätynyt, ota se pois pakastimesta ja rouhi pieniksi hileiksi haarukan avulla. Voit myös käyttää tehosekoitinta etenkin, jos olet jäädyttänyt kerralla suuria määriä viiniä.

Tarjoile heti, sillä slush sulaa nopeasti takaisin nesteeksi. Kaada slush laseihin ja tarjoile avuksi pilli tai lusikka. 

Lähde: Popsugar


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.