Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että voisit maustaa oluesi kermavaahdolla?
Etelä-Koreassa olutta ei suinkaan juoda aina sellaisenaan, vaan länsimaalaisten kummastukseksi se saatetaan kuorruttaa jopa kermavaahdolla.
"Aikuisten kermasoodaksi" kutsuttu kermavaahdolla kruunattu olutlasi on eteläkorealainen trendi.
– Aivan kuten kerma kahvissa, kermavaahto vie oluesta sen kitkerää makua, kermavaahdolla höystettyä olutta maistanut reportteri kuvaa.
Tuoppiin kaadetaan tuttuun malliin olutta, mutta asiakkaalle tuoppi tarjoillaan vasta sitten, kun juoma on saanut kermavaahtohunnun. Tämän päätteeksi jouma saatetaan koristella vielä esimerkiksi värjätyllä sokerilla tai suklaahipuilla.
LUE MYÖS: Maailman kalleimmat oluet listattiin – maksaisitko näistä?
Makuja.fi – tykkää meistä Facebookissa!
Lähteet: The Daily Meal
MTV LIFESTYLE