Kermavaahtoa ja olutta – uskomaton sekoitus maistuu maailmalla
Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että voisit maustaa oluesi kermavaahdolla?
Etelä-Koreassa olutta ei suinkaan juoda aina sellaisenaan, vaan länsimaalaisten kummastukseksi se saatetaan kuorruttaa jopa kermavaahdolla.
"Aikuisten kermasoodaksi" kutsuttu kermavaahdolla kruunattu olutlasi on eteläkorealainen trendi.
– Aivan kuten kerma kahvissa, kermavaahto vie oluesta sen kitkerää makua, kermavaahdolla höystettyä olutta maistanut reportteri kuvaa.
Tuoppiin kaadetaan tuttuun malliin olutta, mutta asiakkaalle tuoppi tarjoillaan vasta sitten, kun juoma on saanut kermavaahtohunnun. Tämän päätteeksi jouma saatetaan koristella vielä esimerkiksi värjätyllä sokerilla tai suklaahipuilla.
Makuja.fi – tykkää meistä Facebookissa!
Lähteet: The Daily Meal
MTV LIFESTYLE
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti